Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Njut av livet i tropiska Bali

Njut av livet i tropiska Bali


9 dagar

Avresa året runt

Jimbaran och Ubud, Bali

Från 57 500 kr per person

Vill du göra något speciellt för dig själv och dina kära, eller kanske hela familjen? Boka en drömresa till tropiska Bali, det perfekta avbrottet från vår nordiska vardag och klimat.

Mellan Java i öster och Lombok i väst ligger den tropiska paradisön Bali. Ön är ett populärt resmål, med en gästfri befolkning, en bra prisnivå, god mat och ändlösa stränder. På denna resa får du uppleva något av det bästa Bali har att erbjuda, i komfortabla och exotiska omgivningar.

Four Seasons i Jimbaran och i Ubud är våra absoluta favoritresorter på Bali.
Gästfriheten, lugnet och den unika vänliga servicen på dessa hotell är av egen klass. Oavsett om man söker några avkopplande dagar i solen, en romantisk semester eller en upplevelserik lyxupplevelse så är inte mycket som kan mäta sig med en semester som denna.

Finn lugnet i Ubuds djungel

Ni tillbringar de tre första nätterna i Ubud, som ligger ca en timme med bil från flygplatsen bland gröna risfält och balinesiska tempel. Four Seasons Resort Bali at Sayan är en oas och här är det lätt att koppla av och finna lugnet. Resorten är byggd så att den naturligt passar in i vegetationen, något som ger en unik belägenhet i regnskogen.

Four Seasons Resort Bali At Sayan
Four Season Sayan i Ubud omges av djungel på resortens alla sidor.

Resorten består av en rad sviter och villor i olika storlekar, inredda i en kombination av modern och balinesisk interiör. De flesta sviter och villor har ett eget vardagsrum, luxuöst badrum, privat terrass och soldäck. Vissa har även en privat badtunna.

Four Seasons Resort Bali At Sayan
Yoga, rafting, cykelturer och matlagning är aktiviteter som Four Seasons Sayan erbjuder med den fantastiska naturen runt om som bakgrund.

Ubud anses vara Balis kulturella hjärta och vi rekommenderar att området upplevs, antingen från en cykel, en rafting flotte eller till fots. Det finns många aktiviteter att välja mellan på resorten, som exempelvis yoga, balinesisk dans och meditationskurser. Eller vad med en balinesisk matlagningskurs?

Sol och strand i Jimbaran Bay

Efter avkopplande dagar i Ubud, fortsätter resan till kust- och strandliv på Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay. Här checkar ni in i en garden villa med egen infinitypool och moderna faciliteter. På det gemensamma området finns en simbassäng med fantastisk utsikt över havet, och resorten är som en enda tropisk trädgård.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay.
Four Seasons Jimbaran Bay är vackert och inrett i balinesisk stil. Njut av lata dagar och vackra solnedgångar med en drink på verandan.  

Ät i en av resortens 3 restauranger, eller gå en tur längs Jimbaran stranden där det finns flera bra fiskrestauranger. Aktivitetsutbudet har något för alla, som träningscenter, meditations- och yogaklasser, matlagningskurs, kajak och vindsurfing. 

Om ni klarar av att slita er från det behagliga livet på Four Seasons, så rekommenderar vi att ni ser mer av Bali. Ta kontakt med resortens informationsdisk och de kan arrangera en dagsutflykt efter era önskemål.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay.
Strand med perfekta förhållanden för bad och surfing finns i omedelbar närhet till Four Seasons Jimbaran Bay. Eller kanske ett bad i den fantastiska bassängkanten lockar mer?

Efter 5 nätter på Four Seasons Jimbaran är det dags att bege sig av hemåt. Och för de som tycker att 8 nätter i paradiset inte tillräckligt, så kan vi givetvis hjälpa er att förlänga vistelsen.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 57 500 kr per person, Economy Class
  • Från 88 500 kr per person, Business Class

Pris per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

  • Flygresa t/r Stockholm-Bali i önskad kabinklass
  • 3 nätter på Four Seasons Resort Bali at Sayan (Ubud) i Duplex Suite.
  • 5 nätter på Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay i en Garden Villa.
  • Privat transfer från flygplatsen till Ubud, Ubud till Jimbaran och Jimbaran till flygplatsen.

Resan kan förlängas och utökas med flera destinationer (till exempel i Australien eller Singapore).

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Thailand

Six Senses Yao Noi

8 dagar

Från 59 500 kr

Grekland

Eagles Villas

8 dagar

Från 27 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo