Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Om Private Travel Lab


Private Travel Lab är en specialiserad resebyrå för dig som önskar en resa utöver det vanliga. Om du så är ute efter en speciell destination, upplevelse eller aktivitet, så kan vi förverkliga ditt önskemål.

Hela världen är vårt arbetsfält och vi känner till de gömda pärlorna du inte visste fanns. Vi vet vilket rum som har den bästa utsikten och vilka vägar som är värda att följa. Om du så gillar barfotalyx och “back to basic” eller om resan ska bjuda på guldkantade kristallglas och glittrande upplevelser, så har vi en resa som ger dig det du önskar.

Privat game drive i Sabi Sand i Sydafrika.
Privat game drive i Sabi Sand i Sydafrika.
Foto: Singita

Som specialister på exklusiva resor och upplevelser är vi med i Serandipians by Traveller Made, ett världsomspännande nätverk för leverantörer och resedesigners av de mest unika reseupplevelserna. Tillsammans med våra partners i Serandipians kan vi öppna stängda dörrar och erbjuda våra kunder exklusiva förmåner som gratis uppgradering av rum, välkomsthälsningar, late checkout, VIP-status m.m.

My tastes are simple; I am easily satisfied with the best.

WINSTON S. CHURCHILL

Privat Travel Lab är en del av Australienresorgruppen. Företaget är registrerat hos Kammarkollegiet och följer svensk paketreselag.

Våra andra brands är:

Vårt kontor ligger centralt i Stockholm, endast ett stenkast från Odenplans tunnelbanestation. Här har vi fina mötesrum där vi gärna presenterar våra reseförslag för dig. Men för många av våra kunder är vardagen hektisk och det kanske inte är möjligt att besöka oss fysiskt. Därför erbjuder vi oss även att komma till kundens hem eller arbetsplats. Vi är givetvis också tillgängliga på telefon och e-post. Din diskretion är viktig för oss och det är en självklarhet att alla förfrågningar och resor behandlas konfidentiellt.

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo