Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Resor till Stilla havet

Resor till Stilla havet


Drömmer du om Fiji, Tahiti eller Cooköarna? Då föreslår vi att du besöker Fijiresor, där du hittar detaljerad information om dessa destinationer. Fijiresor har också resor till Samoa, Tonga, Nya Kaledonien och Vanuatu.

Fijireiser logo

Private Travel Lab och Fijiresor är den del av Australienresor AB, och du får samma goda service, kunskap och bemötande hos båda företagen. 

Du kan till och med kombinera resorna du hittar här på Private Travel Lab, med resor hos Fijiresor. Fråga oss om du har en reseidé, så kan vi ge dig information om vad som är möjligt.

«Fijiresor är en av Sveriges största resebyråer som specialiserar sig på Stillahavsöarna. Våra resekonsulter har rest mycket i detta område och vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig – vare sig det är ditt första besök eller om du har varit där flera gånger förut.”

Reseförslag till Stilla havet


Tahiti

Drömresa till Franska Polynesien

14 dagar

Från 289 500 kr

Fiji, Tahiti, Cooköarna

Resor till Stilla havet

5-100 dagar

Från 30 000 kr

Fiji

Kokomo Private Island

10 dagar

Från 217 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo