Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Unico Hotel Riviera Maya

Unico Hotel Riviera Maya


8 dagar

Avresa året runt

Riviera Maya, Mexico

Från 43 900 kr per person

Unico Hotel Riviera Maya ligger i natursköna omgivningar på Yucatán-halvön och är ett 5-stjärnigt lyxhotell med service i världsklass. Vistelsen är all inclusive och erbjuder det bästa av mexikansk matkultur signerad av några av landets bästa kockar. Hotellet tar endast emot vuxna gäster.

Den ståtliga hotellbyggnaden är formad som en halvmåne runt en öppen plats med tre pooler och välskötta gemensamma utrymmen. Härifrån är det bara några få steg ner till den idylliska stranden där vattentemperaturen ligger på över 20 grader under hela året. 

Både rum och gemensamma utrymmen är inredda med konstverk som liksom matlagningskonsten tar utgångspunkt i den lokala kulturen. Rummen är stora och moderna, har egen terrass och är stilfullt inredda i naturmaterial. Resorten har naturligtvis en stort utbud av spa och wellness samt en egen skönhetssalong. 

Detta är platsen om du är ute efter den ultimata semesterupplevelsen för två, inte minst för smekmånadsresenärer. Alla detaljer är noga genomtänkta och ordnade – du behöver bara dyka upp och njuta till fullo av varje dag. 

En halvtimmes bilresa norr om resorten ligger den charmiga semesterorten Playa del Carmen och golfbanan El Camaleón. Den har varit värd för PGA turneringen och designades av Greg Norman. 

Riviera Maya har många spännande upplevelser inom räckhåll för dagsutflykter. Dykning och snorkling på korallreven är en upplevelse du definitivt bör njuta av. Det samma gäller välbevarade byggnader och monument från Mayariket, särskilt den berömda mayastaden  Chichen Itza, som är ett världsarv och ett av världens sju underverk. 

Riviera Maya ligger i en tropisk klimatzon med sommar året runt, men det är värt att notera att september till november är regnperiod.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

 • Från 43 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 64 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm –  Cancun  t/r med KLM i önskad kabinklass
 • Privat transfer flygplats-hotell t/r
 • 7 nätter i Double Superior Sea View på Unico Hotel Riviera Maya
 • All inclusive

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Mexico

Nobu Los Cabos

8 dagar

Från 47 500 kr

Brasilien

Brasiliens höjdpunkter från norr till söder

27 dagar

Från 119 800 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo