Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

One&Only Mandarina

One&Only Mandarina


8 dagar

Avresa året runt

Puerto Vallarta, Mexico

Från 113 500 kr per person

One&Only Mandarina ligger på en del av Mexicos västkust som heter Riviera Nayarit, där vild och otämjd regnskog, som täcker bergskedjan Sierra Madre, möter det vidsträckta Stilla havet.

One&Only är ett världsomspännande koncept av lyxresorter på noga utvalda destinationer. Det sägs att ibland är helheten mer än summan av dess delar. Och det är precis det du kan förvänta dig med One&Only. Små och stora detaljer är noga genomtänkta och tillsammans skapar de en helt unik upplevelse av lyx, välbefinnande och det goda livet. 

Mästerkocken Enrique Olvera har haft stora framgångar i USA genom att hämta inspiration från sitt ursprung i Mexico. Olvera står bakom Carao, en av tre restauranger på resorten. Menyn tar utgångspunkt i den lokala matkulturen och ändras kontinuerligt med säsongen, tillgång på råvaror och ny inspiration. Förutom restauranger kan du njuta av drinkar, vin och lättare måltider i The Treetop Bar med en fantastisk utsikt över området. 

Inkvarteringen är spektakulär på flera sätt. Inspirerad av klassiska trästugor som barn bygger i träd, ligger Tree House högt över marken, i höjd med trädtopparna. Här bor ni helt ostört med utsikt över frodiga skogar och Stilla havet. Varje stuga har egen terrass med en liten pool. Interiören är gjord av hållbara naturmaterial och inga detaljer lämnas åt slumpen. 

Resorten är utformad för att så ostört som möjligt passa in i det majestätiska naturlandskapet. Naturen i regionen är också orörd och ett begränsat antal gäster åt gången gör att sandstranden nedanför resorten inte är överbefolkad. Skogen inbjuder till vandring, antingen på egen hand eller i sällskap av en kunnig guide som känner till det invecklade ekosystemet. En sådan utflykt kan kombineras med till exempel ziplining mellan trädtopparna eller en ridtur på hästryggen. 

One&Only skräddarsyr dagsutflykter efter gästernas önskemål, oavsett om det är ovan nämnda naturupplevelser, att komma nära den lokala kulturen eller lära sig mer om den mexikanska husmanskosten som exporteras till världens alla hörn, både som streetfood och fine dining.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 113 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 138 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm –  Puerto Vallarta  t/r med KLM i önskad kabinklass.
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r
  • 7 nätter i Treehouse på One&Only Mandarina inkl. frukost

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Argentina, Chile

Discover Patagonia

14 dagar

Från 59 900 kr

Ecuador

Fascinerande Galapagos

16 dagar

Från 209 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo