Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Nobu Los Cabos

Nobu Los Cabos


8 dagar

Avresa året runt

Los Cabos, Mexico

Från 47 500 kr per person

Längst söderut på Baja-halvön utanför Mexicos västkust hittar vi Nobu Los Cabos. Omgiven av Stilla havet på den ena sidan och ökenliknande bergslandskap på den andra, är resorten en oas av lyx, smakfull arkitektur och välrenommerade restauranger. 

Mellan hotellbyggnaderna finns inbjudande pooler och gemensamma utrymmen med barer och restauranger. Atmosfären är avkopplande och servicen enastående. Rummen är generösa i storlek och har en privat terrass. Och självklart erbjuds allt du kan drömma om inom spa och wellness. 

Under vistelsen på  Nobu Los Cabos väntar kulinariska höjdpunkter vid alla måltider, då innovativa mästerkockar varierar menyn efter säsong och råvarutillgång. Flaggskeppet för resortens fyra restauranger erbjuder japansk mat, som fusionerar orientalisk kokkonst med mexikanska råvaror. Malibu Farm fokuserar på organiskt odlade frukter och grönsaker som är närproducerade. Pacific Restaurant specialiserar sig på färsk fisk och skaldjur och Ardea Steakhouse tar grillad mat till nya höjder. 

En populär aktivitet bland besökarna är segling i närområdet med katamaran. Hotellpersonalen skräddarsyr dessa dagsutflykter efter gästernas önskemål. Teman kan till exempel vara ö-hopping med bad och snorkling, där det serveras en bättre lunch längs vägen. Eller en romantisk minikryssning för två där middagen serveras ombord under en glödande solnedgång. Under säsong är det också möjligt att inkludera en valsafari.  

Det finns en fantastisk golfbana i anslutning till resorten och lockar det med något mer adrenalinfyllt så finns det utmärkta förutsättningar för bergsklättring, ziplining och terrängturer med ATV. 

Augusti och september är både de varmaste och blötaste månaderna, utan att det betyder mer än 7–8 regniga dagar i var och en av månaderna.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 47 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 75 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm –  Los Cabos t/r  med KLM i önskad kabinklass.
  • Privat transfer flygplats-hotell t/r
  • 7 nätter i Deluxe King room på Nobu Hotel Los Cabos

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Jamaica

Upplevelseresa till Jamaica

8 dagar

Från 109 900 kr

Costa Rica

Lyx och naturupplevelser i Costa Rica

13 dagar

Från 79 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo