Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Banyan Tree Mayakoba

Banyan Tree Mayakoba


8 dagar

Avresa året runt

Playa del Carmen, Mexico

Från 68 500 kr per person

Strax utanför centrum i Playa del Carmen ligger Banyan Tree Mayakoba, en prisbelönt lyxresort med ett unikt läge. Här möter frodiga mangroveskogar kritvita stränder och det Karibiska havet. Arkitekturen är en fusion mellan det orientaliska och det mexikanska.  

Välj mellan fem restauranger av hög kvalitet inom resortområdet, eller ta en kort promenad till centrum i Playa del Carmen. Resorten anordnar även privata middagar för två och kvällsutflykter i djungeln för små grupper med middag tillagad i traditionell maya stil. 

Med detta reseförslag bor ni en Villa with Pool, med utsikt över lagunen. Villorna är minimalistiska på utsidan och moderna och luxuösa på insidan. Ni har en egen privat terrass med pool och är endast en kort promenad från stranden. Ni kan delta i yoga i soluppgången och det finns en SPA-avdelning med ett stort utbud av behandlingar. 

Banyan Tree Mayakoba är familjevänligt med egen barnklubb, men resorten är nog mest populär bland par. Resorten erbjuder flera sätt att njuta av en romantisk middag för bara er två;

 • På en flodbåt i mangroverna, vid solnedgången eller i månskenet
 • Grillmåltid av de bästa råvarorna, tillagad och serverad på den egna terrassen
 • Mat från resortens restauranger kan levereras till dörren

Golfbanan El Camaleon är integrerad i resortområdet och var den första banan i Centralamerika som var värd för PGA-turneringen. Den är designad av Greg Norman och erbjuder fantastisk utsikt över regnskogen och havet, men ger också inblick i de fascinerande ekosystemen som omger banan.

Kusten mot det Karibiska havet på Yucatánhalvön kallas Riviera Maya och har många spännande upplevelser inom räckhåll för dagsutflykter. Dykning och snorkling på korallreven är som att hamna mitt i ett av David Attenborough’s storslagna naturprogram. Med lite tur kan du träffa på valhajen under vattnet. Den äter små kräftdjur och är helt ofarlig för människor och ett möte med denna graciösa jätte är utan tvekan ett minne för livet. På sightseeing i djungeln får du se välbevarade byggnader och monument från Mayariket, det äldsta från 500-talet. Här hittar vi också den berömda mayastaden Chichen Itza, som är ett världsarv och ett av världens sju underverk. 

Banyan Tree Mayakoba är med andra ord förstklassig lyx med ett hav av spännande saker att uppleva i omedelbar närhet.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

 • Från 68 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 91 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm –  Cancun t/r med Lufthansa i önskad kabinklass.
 • Privat transfer flygplats – hotell t/r
 • 7 nätter i en Bliss Pool Villa på Banyan Tree Mayakoba

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Mexico

Unico Hotel Riviera Maya

8 dagar

Från 43 900 kr

Mexico

Nobu Los Cabos

8 dagar

Från 47 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo