Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

One&Only Royal Mirage, Dubai

One&Only Royal Mirage, Dubai


8 dagar

Avresa året runt

Dubai

Från 54 500 kr per person

Tillbringa en avkopplande vecka på ett av Dubais mest exklusiva och luxuösa hotell. One&Only Royal Mirage Dubai har en egen strand, en fantastisk trädgård, ett stort aktivitetsutbud och 16 restauranger, barer och lounger.

One&Only Royal Mirage Dubai är ett av de bästa och mest stilfulla hotellen i Dubai, och är en hyllning till arabisk arkitektur och gästfrihet. Hotellet upptar ett stort område och omges av frodiga grönområden, fontäner, arabisk arkitektur, nio restauranger och en kilometer privat strand. Restaurangerna serverar mat av världsklass, och du kan äta dig hela vägen från Medelhavet, till Marocko, Indien och Mellanöstern. 

Här är det ingen trängsel och One&Only Royal Mirage är den perfekta platsen att tillbringa en vecka på om du vill koppla av och njuta av semestern.

One&Only Royal Mirage Dubai
Hotellet har en kilometer lång privat strand på Jumeirah stranden.

Hotellet  är indelat i tre områden, som alla har olika typer av rum, teman och restauranger: The Palace, Arabian Court och Residence & Spa.

The Palace återspeglar den arabiska magin, med en spektakulär belägenhet på Jumeirah Beach. Detta är en luxuös resort med personlig service, stora trädgårdar och flera simbassänger. Resorten har 221 rum och sviter och en privat strand, och en rad aktiviteter som vattensport, tennisbanor, golf putting green och barnklubb. 

Arabian Court är byggd i orientalisk stil med symmetrisk arkitektur, i ett landskap med fontäner, gångvägar och frodiga trädgårdar. Alla 160 rum och 10 sviter är mot havet, och har egen balkong eller terrass. De tre restaurangerna tar er med på en resa från dåtid till nutid genom det asiatiska och arabiska köken. 

Residence & Spa, som är medlem i «The Leading Hotels of the World», är en intim fristad för de som vill koppla av i komfortabla omgivningar av yttersta klass. Resortens 20 rum och 20 sviter är alla rymliga och inredda med de finaste detaljer. Alla är mot havet med egen balkong eller terrass. Med privata restauranger och lounger, en diskret reception, och trädgårdar är detta en perfekt plats för de som till fullo vill njuta av semestern. På området ligger The Health & Beauty Institute, med orientalisk hammam, spa, hårsalong och nagelsalong.     

One&Only Royal Mirage Dubai
Unna dig lite extra på The Health & Beauty Institute.

Klarar man att slita sig loss från hotellet väntar Dubai med alla möjligheter för aktiviteter och upplevelser. Några av Dubais största attraktioner som Palm Jumeirah, Emirates Golf Club, Dubai Pearl, The Walk, Dubai Marina och Aquaventure ligger endast 15 minuter med bil från hotellet.

Dubai har det mesta: shopping möjligheterna är oändliga, åk upp i världens högsta byggnad, följ med på ökensafari, hoppa fallskärm, tillbringa dagen i en vattenpark eller man kan till och med  åka skidor. Här finns något för varje aktivitetsnivå, intressen och ålder, och passar både för familjer, par och vänner.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

Arabian Court Deluxe Room
Rummen i  Arabian Court är rymliga och med arabisk design. Rummen har en stor dubbelsäng och ett luxuöst badrum med badkar och dusch. Från den privata balkongen har ni utsikt över palmer och den stora grön arealen på resorten. En perfekt plats att koppla av efter en dag i staden.

 • Från 54 500 kr  per person i ekonomiklass på Emirates och Arabian Court Deluxe Room inkl. frukost och middag.
 • Från 84 900 kr per person i Business Class på Emirates och Arabian Court Deluxe Room inkl. frukost och middag.

Residence Junior Suite
Prestige-rummen är mycket större än vanliga rum i Dubai. Designen är en hyllning till den arabiska kulturen, med möbler och utsmyckningar av trä, traditionell mosaik och autentisk konst. Njut av utsikten över de välskötta grönområdena från den privata balkongen. Som gäst i The Residence har ni tillgång till en dedikerad bassäng, bibliotek och en restaurang som endast är för gästerna i denna del av hotellet.

 • Från 112 500 kr per person i ekonomiklass på Emirates och Residence Junior Suite inkl. frukost och middag.
 • Från 143 900 kr per person i Business Class på Emirates och Residence Junior Suite inkl. frukost och middag.

Alla priser är per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm – Dubai t/r med Emirates i vald kabinklass
 • 7 nätter på One&Only Royal Mirage i vald rumskategori inkl. frukost och middag.
 • Transfer flygplats-hotell t/r i Dubai

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas med flera destinationer, eller göras om till ett stopover på väg till ex. Australien.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation i Dubai på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Maldiverna

Four Seasons Maldiverna

8 dagar

Från 185 500 kr

Maldiverna

Maldiverna: Velaa Private Island

9 dagar

Från 207 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo