Jumeirah Dar Al Masyaf, Dubai

land
Dubai
varighet
8 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 21 900 kr per person
kontakt

Dar Al Masyaf är en av tre egendomar på Madinat Jumeirah Resort. Tillbringa en avkopplande vecka på denna vackra anläggning som är designad för att påminna om traditionella arabiska sommarhus sammankopplande av kanaler.

Varje rum har tillgång till en egen butler som hjälper till med allt från bokning av kvällens restaurang, till att boka en golf buggy eller abra (en traditionell Emerati-båt). På baksidan av lägenhetskomplexet serverar butlern varje kväll snacks och dricka till gästerna. Detta är en perfekt plats att koppla av med en drink efter en dag i solen innan man äter middag. Allt detta är inkluderat i priset.

Jumeirah Dar Al Masyaf
Välj mellan stranden, bassängen eller vattenparken Wild Wadi Waterpark.

Inkluderat i priset är även fri entré till den berömda vattenparken Wild Wadi Waterpark, och man har tillgång till solstolar både på den privata stranden eller vid en av de många poolerna på resorten. Här är det ingen trängsel och Dar Al Masyaf är den perfekta platsen att tillbringa en vecka på om du vill koppla av och ha en riktigt semester. 

Du behöver inte heller resa långt för att hitta shopping och fantastiska restauranger. Inne på resortens område finns nämligen Souk Madinat Jumeirah, som är en arabisk basar där du kan hitta allt från kläder, kryddor och smycken. Ankom i en golf buggy eller abra och stanna här en timme, en dag eller hela kvällen.

Jumeirah Dar Al Masyaf
En av Jumeirah Dar Al Masyafs många restauranger.

Med över 25 restauranger som serverar dryck och internationella rätter, finns det mycket att välja mellan för en kaffe, en lätt lunch eller en minnesvärd middag 

Känner man för att lämna hotellet så väntar Dubai med alla möjligheter för aktiviteter och upplevelser. Några av Dubais största attraktioner som Palm Jumeirah, Emirates Golf Club, Dubai Pearl, The Walk, Dubai Marina och Aquaventure ligger endast 15 minuter med bil från hotellet. 

Jumeirah Dar Al Masyaf
Resorten omges av kanaler.

Dubai har det mesta: shoppingmöjligheterna är oändliga, åk upp i världens högsta byggnad, följ med på en ökensafari, hoppa fallskärm, tillbringa dagen i en vattenpark eller åk skidor. Här finns något för varje aktivitetsnivå, intresse och ålder, och passar för både familjer, par och vänner.

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

Arabian Summer House Deluxe Room
Rummen är rymliga med arabisk design, och har en stor dubbelsäng och ett luxuöst badrum med badkar och dusch. Från den privata balkongen eller terrassen har ni utsikt mot palmer, de stora grönområdena och kanalen på resorten, men det är även möjligt att få ett rum med strandutsikt. En perfekt plats att koppla av efter en dag i staden.

  • Från 21 900 kr per person i ekonomiklass på Emirates och Arabian Summer House Deluxe Room inkl. frukost.
  • Från 42 900 kr i Business Class på Emirates och Arabian Summer House Deluxe Room inkl. frukost.

Alla priser är per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm-Dubai t/r med Emirates i vald kabinklass.
  • 7 nätter på Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah i vald rumskategori inkl frukost.
  • Transfer flygplats – hotell t/r  i Dubai

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas med flera destinationer, eller göras om till ett stopover på väg till ex. Australien.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation i Dubai på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag