Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

InterContinental Doha, Qatar

Foto: BlueOrange Studio - stock.adobe.com

InterContinental Doha, Qatar


6 dagar

Avresa året runt

Doha, Qatar

Från 14 500 kr per person

InterContinental Doha är ett luxuöst 5-stjärnigt hotell beläget vid havet i den exklusiva stadsdelen West Bay Lagoon i Doha. Detta är en komfortabel plats om man önskar ett avbrott från vardagen hemma eller några dagars stopp på väg till eller från en destination vidare ut i världen.

Hotellet kan skryta med att ha ett av stadens bästa lägen, med Qatars längsta privata strand och utsikt över Persiska viken och Dohas skyline. En stor utomhuspool och direkt tillgång till stranden, gör detta till en plats att njuta av sommar och sol.  

Intercontinental Doha.
InterContinental Doha.

Hotellet har 375 eleganta och sofistikerade rum och suiter. Superior rummen är 40 kvadratmeter stora och med utsikt över staden. De har modern, europeisk interiör med arabiskt inslag, höghastighetsinternet, smart teknologi, InterContinentals egna Agraria®-badprodukter och det man i övrigt kan förvänta sig av ett rum av 5-stjärnors standard. 

InterContinental Doha är familjevänligt med många aktiviteter för barnen. Här finns en egen barnpool, lekplats och olika strand- och vattenaktiviteter, samt specialkomponerade barnmenyer på restaurangerna.  

Hotellet har hela 14 prisbelönta barer och restauranger, inklusive den berömda La Mar Doha som drivs av kändiskocken Gastón Acurio, samt den eleganta Paris inspirerade loungen Manko.

Doha.
Dohas många skyskrapor.
Foto: TTstudio – stock.adobe.com

Spa InterContinental är ett luxuöst spa med 16 behandlingsrum och par suiter, privat inomhuspool, avkopplingsrum, juicebar, bastu och jacuzzi. Teamet med professionella terapeuter ser till att du får den allra bästa behandlingen med produkter från Natura Bisse, Baija Paris och Intraceuticals.   

Doha är en stad som har vuxit enormt de senaste 20 åren, och med Qatar som arrangör av fotbolls VM 2022 är staden och landet mer i fokus än någonsin. Shopping, ökensafari, människoskapade öar, konst och arkitektur i världsklass, och aktiviteter för både stora och små är något av det Doha och Qatar kan bjuda på.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 14 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 35 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm-Doha t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass.
  • 5 nätter på InterContinental Doha i Superior Room inkl. frukost.
  • Privat transfer flygplats-hotell t/r i Doha

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas med flera destinationer, eller göras om till ett stopover på väg till ex. Australien.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Seychellerna

Constance Ephelia Mahé Seychelles

8 dagar

Från 46 900 kr

Mauritius

Constance Belle Mare Plage Mauritius

8 dagar

Från 44 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo