Sun Siyam Iru Fushi, Maldiverna

land
Maldiverna
varighet
8 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 49 900 kr per person
kontakt

Välkommen till vackra Sun Siyam Iru Fushi, i hjärtat av Maldiverna. Med kritvita stränder, 15 barer och restauranger och en sol som skiner från en molnfri himmel, är detta ett paradis som passar lika bra för familjer som par och vänner.

Sun Siyam Iru Fushi ligger på en privat ö ca 45 minuters flygresa från huvudstaden Malé. Vid ankomst till Velana International Airport tas ni emot av en representant från resorten, som eskorterar er till en privat lounge där ni kan koppla av med en välkomstdrink, snacks och massage medan ni väntar på vidare transport. Därefter går resan vidare med sjöflygplan till Sun Siyam Iru Fushi, en spektakulär flygtur över de många små öarna i det turkosblå havet. 

Sun Siyam Iru Fushi
Ni ankommer till resorten med sjöflygplan.

Ni kan bo i en overwater bungalow på stolpar ute i havet, eller i en bungalow på stranden. Alla bungalower och villor är rymliga och avskärmade, och med ett läge mot soluppgången eller solnedgången. Utomhus finns stora dagsängar som ni kan koppla av på, samt hängmattor där ni kan njuta av havsbrisen.  

Gå barbent längs den kritvita, mjuka sanden och hitta din egen privata del av stranden eller unna dig en behandling på resortens spa. För de som tycker om att vara aktiva så har resorten ett omfattande aktivitetsutbud. Dykning och de flesta typer av vattensport erbjuds, resorten har två tennisbanor, eller så kan man följa med på en av utflykterna som arrangeras av resorten.

Sun Siyam Iru Fushi
Water Villa.

Vistelsen är all inclusive, och med hela 11 restauranger att välja mellan, bör det finnas något för varje smak. Välj mellan japanskt, franskt, italienskt, arabiskt, indiskt och flera andra kök. Resorten har även 5 barer, med bland annat egna cocktail-, vin- och champagnebarer. 

Sun Siyam Iru Fushi
Smaka på förfriskande bubblor i champagnebaren.

En vecka på denna resort får garanteras ner vilopulsen. Och om du tycker att 7 nätter är för lite, så kan vi givetvis ge dig en offert på en längre vistelse. Det är även möjligt att kombinera två resorter på samma resa om man vill uppleva olika platser.

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

Deluxe Beach Villa

 • Från 49 900 kr per person i ekonomiklass på Emirates och Deluxe Beach Villa inkl. all inclusive.
 • Från 77 900 kr per person i Business Class på Emirates och Deluxe Beach Villa inkl. all inclusive.

Water Villa

 • Från 53 000 kr per person i ekonomiklass på Emirates och Water Villa inkl. all inclusive.
 • Från 80 500 kr per person i Business Class på Emirates och Water Villa inkl. all inclusive

Alla priser är per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

 • Flygresa t/r Stockholm-Dubai med Emirates i önskad kabinklass
 • Transfer flygplats-hotell t/r med sjöflygplan på Maldiverna
 • 7 nätter på Sun Siyam Iru Fushi i Deluxe Beach Villa eller Water Villa
 • All inclusive

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas med flera destinationer.

Smittskyddsåtgärder

Läs vad Sun Siyam Iru Fushi gör för att undgå smittspridning och för att din vistelse ska vara trygg (extern link, information på engelska).

Läs om Emirates smittskyddsåtgärder (extern link, information på engelska).

Vi hoppas att du har haft en fin resa tillsammans med oss! Nu när ni har packat upp och smält alla intryck, hoppas vi att du vill ge oss era synpunkter på resan, både före, under och efter.

Fler reseförslag