Six Senses Laamu

land
Maldiverna
varighet
8 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 77 900 kr per person
kontakt

Six Senses är ett koncept med resorter runt om i världen som inte bara är kända för sin lyx. Omgivningarna och miljön måste också erbjuda något helt extra för att vara «kvalificerade». Six Senses Laamu är den enda resorten i Laamu atollen och passar både barnfamiljer och  för en romantisk kärlekssemester för två. Och inte minst för den ultimata bröllopsresan.

Även om Maldiverna består av öar både norr och söder om ekvatorn, så kan ögruppen ändå tryggt sägas vara definitionen av ett söderhavsparadis. Nationen omfattar totalt 1192 öar varav 185 är bebodda. Stränderna består av vit korallsand. Kontrasten till de turkosblå lagunerna ser bra ut på foton och är ännu vackrare i verkligheten. 

Six Senses Laamu
Six Senses Laamu har ett bra urval av overwater bungalows.

När mörkret sänker sig fortsätter känslan av att vara i ett paradis. Synintrycket reduceras till stjärnhimlen och siluetten av palmer som vajar långsamt i månskenet, åtföljt av ljudet från vågorna som sakta och taktfast sköljer in över stranden. Här talar vi om att verkligen hitta ro i både kropp och själ.  

Korallreven och atollerna ger ett livligt undervattensliv som kan utforskas med dykutrustning eller bara cyklop och snorkel. Det mesta av livet föregår precis under havsytan och det är också här färgerna är mest framträdande på grund av ljusets brytning i djupare vatten. 

Six Senses Laamu
Longitude Restaurant på Six Senses Laamu.

Med detta reseförslag bor ni i en Ocean Water Villa på träpålar i vattnet, med några få steg från sängen till egen badbrygga. Vistelsen är all inclusive och resorten har fem restauranger med var sitt koncept samt en glassbar. Mot ett tillägg i priset kan ni dessutom ha en BBQ-middag på stranden helt för er själva med egen kock. 

Dagarna på Six Senses Laamu är så aktiva eller lata som ni själv väljer. Här kan man surfa, åka vattenskidor och bada. Åk på ö-hopping, båttur eller har en picknick lunch på en avsides belägen strand där det inte någon utom du och ditt sällskap. Det finns egen barnklubb på resorten och aktiviteter som är anpassade för barn, medan föräldrarna har vuxentid. 

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

 • Från 77 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 97 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm – Maldiverna t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass.
 • Inrikesflyg och speedboat flygplats-hotell t/r
 • 7 nätter på Six Senses Laamu i Ocean Water Villa
 • All inclusive

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Smittskyddsåtgärder

Läs vad Six Senses Laamu gör för att undgå smittspridning och för att din vistelse ska vara trygg (extern link, information på engelska).

Läs om Qatar Airways’ smittskyddsåtgärder (extern link, information på engelska).

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag


Nyhetsbrev

Var den första som får tillgång till resenyheter, exklusiva erbjudande och inspirerande tips.