Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Milaidhoo Maldives

.

Milaidhoo Maldives


8 dagar

Avresa året runt

Maldiverna

Från 120 900 kr per person

Om du någon gång skulle sluta som Robinson Crusoe, så är det bara att hålla tummarna för att det är på en ö som Milaidhoo. Den lilla sandön är frodig och grön i mitten, omgiven av perfekta stränder med vit korallsand. Stränderna är omgivna av en turkos lagun som skyddas av ett korallrev med ett myllrande undervattensliv.

Vykortsvackra Milaidhoo mäter endast 300 x 180 meter och det finns inga andra resorter här. De totalt 50 villorna är fördelade mellan stranden och lagunen, där de står på pålar. På denna resa ingår Water Pool Villa – en fristående villa på pålar i lagunen, med egen infinity pool och utsikt över Indiska oceanen. Från villan har du trappor rakt ut i lagunen för bad och snorkling.

Certifierade dykare kan se fram emot oförglömliga undervattensupplevelser både dag och natt, och om du aldrig har dykt förrut kan du följa med på ett testdyk i full dykutrustning. Du har då sällskap av en instruktör hela vägen som säkerställer säkerheten. Sportfiskare kan delta i djuphavsfiske efter svärdfisk, segelfisk och marlin (catch and release). Bland andra populära aktiviteter kan vi nämna kajak i lagunen, stående paddling, segling, båttur i solnedgången och delfinkryssning.

De tre restaurangerna fokuserar på färska råvaror, rena smaker och hållbar skörd från naturen. Menyerna kommer alltså att variera efter säsong och tillgång på råvaror. I över 5000 år har exotiska kryddor från Indien och Indonesien hittat vägen västerut med Maldiverna som ett av stoppen på rutten. Detta kombinerat med råvarutillgången har resulterat i en matkultur med spännande smaker unika för de små samhällena på öarna.

Milaidhoo är ett perfekt resmål för kärlekssemestrar och bröllopsresor. Det är även möjligt att ha själva bröllopet på stranden i världens mest romantiska omgivningar.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

 • Från 120 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 147 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flyg i ekonomiklass, Stockholm – Malé – Stockholm
 • 7 nätter i Water Pool Villa med frukost
 • Transfer med sjöflygplan till/från resorten
 • Champagneflaska på is vid ankomst, färsk frukt på rummet varje dag
 • Utlåning av snorkel och dykmaskar
 • Tillgång till lounge på flygplatsen i Malé vid ankomst och avresa

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Maldiverna

Maldiverna: Joali

9 dagar

Från 221 500 kr

Mauritius

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

9 dagar

Från 58 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo