Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

Mauritius: One&Only Le Saint Geran


9 dagar

Avresa året runt

Mauritius

Från 58 500 kr per person

Konceptet One&Only har lyxanläggningar i flera städer i världen och vår favorit är Le Saint Geran på Mauritius.

Läget är helt perfekt på en privat halvö med egen lagunstrand i ett lugnt och ostört läge. Känslan är som platsen där anläggningen ligger, avkopplande, idylliskt och fantastiskt vackert.

Mauritius One&Only Le Saint Geran.
Resorten ligger inbjudande på en egen halvö.

Ni bestämmer själva dagens aktiviteter och ni kan välja mellan spa och träning eller kanske någon av vattenaktiviteterna som erbjuds. Strax under havsytan väntar en värld av exotiska fiskar och koraller i klara färger och ni kan både dyka med tuber eller snorkla.

Ni kan prova och fiska upp storfångsten till middagen från båtarna eller åka vattenskidor eller bara slappa på den magnifika sandstranden. Här tar ni dagarna som de kommer och njuter av alla höjdpunkter som denna ikoniska resort har att bjuda på.

Resortens fyra restauranger med inspiration från många kulturers kulinariska kökskonster erbjuder fantastisk mat med fokus på både fransk, polynesisk, japansk mat. På resorten finns även en köttrestaurang med Wagyu på menyn. Fisk och skaldjur erbjuds i rikligt omfång och kommer färsk från havet via grillen till era tallrikar.

Mauritius One&Only Le Saint Geran.
Dagarna spenderar ni med träning, spa och vattenaktiviteter eller bara genom att slappa på stranden.

Resortens spa-avdelning har ett vackert läge vid poolen och gästerna kan välja bland ett stort utbud av spa, wellness och massage.

Anläggningen är barn och familjevänlig med barnpassning från 10 på morgonen till 22 på kvällen för barn i åldern 3 till 7 år. 8-12-åringar är med på spännande aktiviteter i klubben Tweensonly och för dom äldre barnen mellan 13 – 17 år finns klubben OneTribe.

Resan kan utökas och kombineras med flera resmål. Kontakta en av våra resespecialister för ett skräddarsytt förslag på er drömsemester.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 58 500 kr per person, Economy Class
  • Från 92 500 kr per person, Business Class

Pris per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

  • Flygresan t/r Mauritius
  • Transfer till resorten.
  • 7 nätter med halvpension på One&Only Le Saint Geran.

Resan kan förlängas och utökas med flera destinationer.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Maldiverna

Four Seasons Maldiverna

8 dagar

Från 185 500 kr

Maldiverna

Maldiverna: Velaa Private Island

9 dagar

Från 207 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo