Maldiverna: Joali

land
Joali, Maldiverna
varighet
9 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 77 000 kr per person
kontakt

Ni flyger till huvudstaden Male och vidare till Joali med sjöflyg. Ön ligger idylliskt i Raa-atollen längst i norr bland öarna som utgör Maldiverna.

Redan vid ankomsten till hotellet så inser ni att denna plats är unik och säregen.

Joali Maldiverna.
Flygplatsterminal á la Joali.
Foto: Firat Meric

Resorten har tagit utgångspunkt i Stilla havets arkitektur – och hantverkstraditioner, utsmyckat med konst från världens alla hörn där det passar in. I badrummen har man bland annat använt grön, norsk marmor till dekoren.

Joali Maldiverna.
Mura Bar ligger i det gemensamma området.
Foto: Firat Meric
Joali Maldiverna.
Utforska ö-riket under havsytan med snorklingsutrustning – eller koppla av under en palm på stranden. På Joali kommer du som du är och gör som du vill.

Trots att ni är omgivna av lyx och finslipade detaljer, så har teamet bakom Joali inte glömt att själva syftet med att semestra på en paradisö är en avkopplad och `laidback` livsstil. Här finner ni inga omständiga klädkoder och de fyra restaurangerna samt resortens atmosfär bidrar till en högst informell och avkopplande lyxupplevelse.

På hotellets restauranger finner ni inte bara inhemska maträtter utan även inspiration från Asien, Sydamerika och Medelhavet samt resten av världens kök.

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

  • Från 77 000 kr per person, Economy Class
  • Från 95 000 kr per person, Business Class

Pris per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

  • Flyg t/r Maldiverna
  • 7 nätter i Beach Villa med pool, halvpension och transfer till/från flygplatsen med sjöflyg.

Resan kan förlängas och utökas.

Vi hoppas att du har haft en fin resa tillsammans med oss! Nu när ni har packat upp och smält alla intryck, hoppas vi att du vill ge oss era synpunkter på resan, både före, under och efter.

Fler reseförslag