Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Four Seasons Maldiverna

Four Seasons Maldiverna


8 dagar

Avresa året runt

Kuda Huraa, Landaa Giraavaru

Från 185 500 kr per person

Vill du unna dig själv och din partner ett avbrott i vardagen i ett tropiskt paradis? Åk på en lyxsemester till de två paradisöarna Kuda Huraa och Landaa Giraavaru på exotiska Maldiverna. 

En vistelse på Four Seasons’ hotell är inte som på andra lyxhotell. Förutom att själva resorten är extraordinär, kan du vara säker på att läget och omgivningarna lyfter upplevelsen ytterligare. Det gör även restaurangerna, där stjärnkockar briljerar med en kombination av lokala råvaror och internationell kokkonst.

Four Seasons Maldives - Kuda Huraa
Four Seasons Maldivene – Kuda Huraa.

Four Seasons – Kuda Huraa

Efter flygresan med Qatar Airways via Doha hämtas ni med motorbåt i huvudstaden Malé. Någon mil norr om Malé ligger den lilla, idylliska ön Kuda Huraa. Den frodiga vegetationen omges av en vit korallstrand, och i horisonten smälter himlen ihop med det turkosblå havet i atollen. 

Omgivningarna är avkopplande och likaså atmosfären, samtidigt som det finns många valmöjligheter för de som vill ha en aktivt semester. Spa, snorkling, SUP och fiske är bara några av aktiviteterna som erbjuds. Under havsytan väntar delfiner, havssköldpaddor, rockor och färgglada fiskar och koraller. 

Förutom fyra restauranger som erbjuder fine dining med kök från olika världsdelar finns det även flera barer och lounge. Eller förlägg middagen till stranden med privat BBQ för endast ditt resesällskap.

Four Seasons Maldives - Landaa Giraavaru
Four Seasons Maldives – Landaa Giraavaru.

Four Seasons – Landaa Giraavaru

Efter vistelsen på Kuda Huraa blir ni hämtade med sjöflygplan som tar er vidare norrut till Landaa Giraavaru. Det är en lite större ö, men också här är Four Seasons den enda resorten på ön.  

Biosfären är världsarvslistad av UNESCO och resorten har eget Marine Discovery Center med marinbiologer och certifierade dykinstruktörer. De natursköna omgivningarna kan utforskas med kajak, vindsurfingbräda, SUP och cykel. Eller tillbringa dagen på resorten med yoga och spa. 

Välj mellan fyra restauranger med var sin inriktning av kök. Insider-tips: Förlägg vistelsen till en söndag när Blu Beach Club har temakväll och njut av en egen smakmeny baserad på hummer, tillsammans med några utvalda italienska viner.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

 • Från 185 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 214 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm – Maldiverna t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass
 • Transfers mellan flygplats och hotell med motorbåt/sjöflygplan.
 • 3 nätter: Four Seasons – Kuda Huraa, Deluxe Beach Pavilion with pool inkl. frukost
 • 4 nätter: Four Seasons – Landaa Giraavaru, Premier Oceanfront Bungalow with pool inkl. frukost

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Bhutan

Wonders of Bhutan

10 dagar

Från 66 500 kr

Qatar

InterContinental Doha, Qatar

6 dagar

Från 14 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo