Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

COMO Cocoa Island

.

COMO Cocoa Island


8 dagar

Avresa året runt

Maldiverna

Från 57 500 kr per person

Cocoa Island är en idyllisk liten sandö med COMO som enda resort. Restaurangen och de gemensamma utrymmena ligger på ön, medan gästerna bor i villor på pålar i lagunen. Ett riktigt söderhavsparadis med barfotalyx, vilsam puls och spännande upplevelser både under och ovan vattenytan.

Du flyger med prisbelönta Qatar Airways till huvudstaden Malé, där du möts av en representant från resorten och får transfer till COMO Cocoa Island. Båtresan tar bara 40 minuter.

Resorten har totalt 33 villor som alla står på pålar i vattnet. Det finns gott om plats och inga köer, trängsel eller kamp om solstolarna. Sju nätter i Dhoni Water Villa ingår i semesterförslaget. Den är rymliga 75 kvadratmeter stor och har en privat terrass med badtrappa, ett sovrum och en liten lounge med soffa. Villor med två och tre sovrum finns också tillgängliga.

Restaurangen Ufaa serverar mat som är inspirerad av Indiens och Medelhavets matkultur, med stor tonvikt på dagsfärsk fisk och skaldjur. Resorten har gym, spa och yogaplattform, men det är de vattenbaserade aktiviteterna som skiljer den här resorten från andra femstjärniga resorter.

Dykmasker, snorklar och simfötter kan lånas under vistelsen utan extra kostnad, och från villan är det bara några steg nerför badtrappan till den grunda lagunen. Resorten anordnar också dagliga utflykter till de omgivande korallreven med sitt livliga undervattensliv, där du antingen kan snorkla eller dyka. Inte att förglömma nattutflykterna där man snorklar med en ficklampa med UV-ljus, som ger helt andra färger än de man ser i dagsljus. Från november till april är det också möjligt att simma med valhajar – de stora, vänliga giganterna som är helt ofarliga för människor.

Segelbrädor, paddelbrädor och segelkatamaraner är andra populära aktiviteter. Om du inte har provat något av detta tidigare ordnas kurser med skickliga instruktörer. En kombinerad kryssning i solnedgången och fisketur rekommenderas också starkt.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 57 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 83 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flyg i ekonomiklass Stockholm – Maldiverna – Stockholm
  • 7 nätter i Dhoni Water Villa med helpension
  • Båttransfer mellan flygplatsen och resorten

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Maldiverna

Kuredu Resort & Spa, Maldiverna

8 dagar

Från 49 900 kr

Maldiverna

Maldiverna: Joali

9 dagar

Från 221 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo