Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Upplev Mallorca på vårt sätt

Upplev Mallorca på vårt sätt


4 dagar

Avresa året runt

Cap Rocat, Mallorca

Från 37 900 kr per person

På denna weekendresa får du se en ny sida av Mallorca. Det ärevördiga fortet Cap Rocat  har byggts om till ett unikt hotell med alla faciliteter och öns bästa restaurang.

Cap Rocat.
Cap Rocat.
Foto: StuartPearce.com

Historia i väggarna

Cap Rocat byggdes som ett fort på tidigt 1800-talet för att beskydda Palma, Mallorcas huvudstad. I dag är Cape Rocat med sina tjocka fästningsmurar och spännande borggårdar omgjort till Mallorcas kanske mest spännande och unika hotell.

Cap Rocat Suite.
Cap Rocat Suite.

Lyxig vistelse

Med över två kilometer privat strandlinje, en fantastisk infinity pool, ett prisbelönt spa och öns bästa restaurang behöver man inte lämna hotellet för att få dagarna att gå.

Om man ändå vill utforska ön kan vi rekommendera en tur till de gamla byarna på norra sidan av ön i en klassisk sportbil, eller kanske bara strosa genom de vackra gatorna i Palma och njuta av ett glas på en av de många uteserveringarna. Eller varför inte hyra hotellets egen båt och uppleva Mallorca från sjösidan?

Cap Rocat.
Cap Rocat.

Avskilt och exklusivt

Att bo i «Cap Rocat Suiten» är en upplevelse vi garanterar att du kommer ihåg länge.  I området där fortets kanonbatterier tidigare fanns har man nu byggt några av de mest unika hotellsviter som finns. Här bor du helt privat, med egen terrass och gazebo med en fantastisk utsikt över Palmabukten och det azurblå Medelhavet. Frukosten avnjuts på egen terrass eller i hotellets restaurang som erbjuder ekologiska matvaror med fokus på öns lokala produkter.

Cap Rocat ligger endast 15 minuter med bil från Palma flygplats och är en perfekt plats för en långhelg med sol, sommar hav och spansk lyx!

Resfakta


Karta

Pris

  • Från 37 900 kr per person när två reser tillsammans

Priset inkluderar

  • Flyg Stockholm – Palma t/r och transport från/till flygplatsen
  • 3 nätter i Suite på Cap Rocat

Hotellet tar endast emot vuxna gäster.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation i Palma de Mallorca på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Portugal

Six Senses Douro Valley

8 dagar

Från 38 500 kr

Frankrike

Six Senses Residences Courchevel

8 dagar

Från 80 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo