Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Six Senses Residences Courchevel

Six Senses Residences Courchevel


8 dagar

Avresa året runt

Courchevel, Frankrike

Från 80 900 kr per person

Courchevel ligger i den franska regionen Savoie i närheten av gränsen till Schweiz och Italien. Detta vinterparadis i de franska alperna beskrivs ofta som bergens svar på Saint-Tropez.

Alpinanläggningen är öppen från december till april. Förutom världscuptävlingar är det här VM i alpint anordnas 2023. Om du mot förmodan inte är född med skidor på benen, så har anläggningen både utrustning man kan hyra och en egen skid-concierge så man kan bekanta sig med anläggningen och området. 

Six Senses Courchevel
Courchevel ligger i närheten av gränsen till Schweiz.

Six Senses är ett koncept med resorter runt om i världen som inte bara är kända för sin lyx. Omgivningarna och miljön måste också erbjuda något extraordinärt för att kvalificera sig. 

Efter en dag i backen eller i skidspåren är det bara att välja och vraka mellan spa, massage, ett besök i poolen eller varför inte allt samman. Vistelsen är tillrättalagd så att man kan njuta och uppleva mest möjliga från morgon till kväll. 

Nivån på restaurangerna i Courchevel är mycket hög. Hotellets prisbelönta restaurang Sumosan bjuder på japanska delikatesser – ofta med en fransk underton som till exempel kan vara tryffel eller svart kaviar. Och bland exklusiva restauranger i närheten finns  Le 1947 at Cheval Blanc, som har tre Michelinstjärnor att referera till. 

Six Senses Courchevel
Ät på en av resortens exklusiva restauranger.

Förutom vintersport och gourmetmat har området mycket att erbjuda för den äventyrslystne. Följ med på en utflykt i hundspann eller utforska bergen med snöskoter. Utsikten över alperna är spektakulär i sig och ännu bättre blir det  från en varmluftsballong eller helikoptersightseeing.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 80 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 86 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm –  Geneve t/r med Lufthansa i önskad kabinklass.
  • 7 nätter i en Two-Bedroom Apartment Courtyard View (plats för 4 personer) på Six Senses Residences Courchevel inkl. frukost.
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Portugal

Six Senses Douro Valley

8 dagar

Från 38 500 kr

Grekland

Eagles Villas

8 dagar

Från 27 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo