Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Six Senses Ibiza

Six Senses Ibiza


8 dagar

Avresa året runt

Ibiza, Spanien

Från 42 900 kr per person

Six Senses Ibiza ligger på norra delen av Ibiza i natursköna omgivningar. Även om det endast är en halvtimmes bilresa från flygplatsen, kommer du snabbt att lägga märke till att livet här föregår på en annan frekvens än det gör i världen utanför. 

Med upp till 116 gäster åt gången är Six Senses tillräckligt stort för att ha egna barer, restauranger och kockar i toppklass, samtidigt som det är tillräckligt intimt för att inte mista den personliga prägeln. Detta reseförslag inkluderar Deluxe rum och frukost, förutom flyg med KLM och transfer till/från flygplatsen på Ibiza.

Vilket tempo du vill ha under dagarna bestämmer du själv. Sov länge, eller gå upp tidigt för yoga i soluppgången, en löprunda eller morgondopp. Och njut av frukosten i de mest idylliska omgivningar innan du tar dig an resten av dagen. 

Six Senses Ibiza
Hur aktiv du vill vara kan du själv bestämma.

Förutom majestätisk natur och en bildskön solnedgång över Medelhavet, har Ibiza också en betydande kulturell rikedom. Sedan 50-talet har ön lockat till sig konstnärer och andra kreativa själar som berikat och satt sin prägel på den lokala kulturen och arkitekturen.  

Mat- och vinupplevelser är naturligtvis en central del av vistelsen på Six Senses Ibiza. Frukt och grönsaker skördas dagsfärska från det tillhörande gårdsbruket, som har sina rötter 400 år tillbaka. I linje med «den nya lyxen» står också hållbarhet i fokus, där tillgång på säsongens varor sätter sin prägel på menyn.

Barerna och restaurangerna hämtar inspiration från hela medelhavsregionen, medan råvarorna i huvudsak är närproducerade och ekologiska. Konceptet Beach Caves ser till att serveringen är tillgänglig hela dagen, medan HaSalon är platsen för fine dining på kvällen. 

Six Senses Ibiza
Njut av solnedgången från terrassen på Six Senses Ibiza.

Dagarna kan tillbringas med att utforska omgivningarna till fots, med cykel, kajak eller segelbåt. Under havsytan väntar en spännande värld som kan upplevas med dykutrustning eller snorkel och cyklop. Det arrangeras matlagningskurser där du kan lära dig av mästerkockar, som tar dig med på hela processen från skörd av råvaror i trädgården till tillagningen av de godaste rätterna. 

Du har naturligtvis även tillgång till träningscenter, spa, massage och allt annat som behövs för att vara snäll mot kropp och själ. Här gör du så lite eller mycket av dagen som du själv vill, och du kommer garanterat att resa hem med känslan av att haft en avkopplande och upplevelserik semester.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 42 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 55 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm – Ibiza t/r med KLM i önskad kabinklass.
  • 7 nätter på Six Senses Ibiza i Deluxe Room inkl. frukost
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Frankrike

Six Senses Residences Courchevel

8 dagar

Från 80 900 kr

Portugal

Six Senses Douro Valley

8 dagar

Från 38 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo