Six Senses Ibiza

land
Ibiza, Spanien
varighet
8 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 24 500 kr per person
kontakt

Six Senses Ibiza ligger på norra delen av Ibiza i natursköna omgivningar. Även om det endast är en halvtimmes bilresa från flygplatsen, kommer du snabbt att lägga märke till att livet här föregår på en annan frekvens än det gör i världen utanför. 

Med upp till 116 gäster åt gången är Six Senses tillräckligt stort för att ha egna barer, restauranger och kockar i toppklass, samtidigt som det är tillräckligt intimt för att inte mista den personliga prägeln. Detta reseförslag inkluderar Deluxe rum och frukost, förutom flyg med KLM och transfer till/från flygplatsen på Ibiza.

Vilket tempo du vill ha under dagarna bestämmer du själv. Sov länge, eller gå upp tidigt för yoga i soluppgången, en löprunda eller morgondopp. Och njut av frukosten i de mest idylliska omgivningar innan du tar dig an resten av dagen. 

Six Senses Ibiza
Hur aktiv du vill bara kan du själv bestämma.

Förutom majestätisk natur och en bildskön solnedgång över Medelhavet, har Ibiza också en betydande kulturell rikedom. Sedan 50-talet har ön lockat till sig konstnärer och andra kreativa själar som berikat och satt sin prägel på den lokala kulturen och arkitekturen.  

Mat- och vinupplevelser är naturligtvis en central del av vistelsen på Six Senses Ibiza. Frukt och grönsaker skördas dagsfärska från det tillhörande gårdsbruket, som har sina rötter 400 år tillbaka. I linje med «den nya lyxen» står också hållbarhet i fokus, där tillgång på säsongens varor sätter sin prägel på menyn.

Barerna och restaurangerna hämtar inspiration från hela medelhavsregionen, medan råvarorna i huvudsak är närproducerade och ekologiska. Konceptet Beach Caves ser till att serveringen är tillgänglig hela dagen, medan HaSalon är platsen för fine dining på kvällen. 

Six Senses Ibiza
Njut av solnedgången från terrassen på Six Senses Ibiza.

Dagarna kan tillbringas med att utforska omgivningarna till fots, med cykel, kajak eller segelbåt. Under havsytan väntar en spännande värld som kan upplevas med dykutrustning eller snorkel och cyklop. Det arrangeras matlagningskurser där du kan lära dig av mästerkockar, som tar dig med på hela processen från skörd av råvaror i trädgården till tillagningen av de godaste rätterna. 

Du har naturligtvis även tillgång till träningscenter, spa, massage och allt annat som behövs för att vara snäll mot kropp och själ. Här gör du så lite eller mycket av dagen som du själv vill, och du kommer garanterat att resa hem med känslan av att haft en avkopplande och upplevelserik semester.

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

  • Från 24 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 37 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm – Ibiza t/r med KLM i önskad kabinklass.
  • 7 nätter på Six Senses Ibiza i Deluxe Room inkl. frukost
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Smittskyddsåtgärder

Läs vad Six Senses Ibiza gör för att undgå smittspridning och för att din vistelse ska vara trygg (extern link, information på engelska).

Läs om KLMs smittskyddsåtgärder (extern link, information på engelska).

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag


Nyhetsbrev

Var den första som får tillgång till resenyheter, exklusiva erbjudande och inspirerande tips.