Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley


8 dagar

Avresa året runt

Douro Valley, Portugal

Från 38 500 kr per person

En och en halv timmes bilresa inåt landet från storstaden Porto ligger Six Senses Douro Valley. Här har ett ståtligt gods från 1800-talet gjorts om till en lyxresort med alla faciliteter.

Omgivningarna är lika majestätiska som själva resorten, där vinrankor och frodiga oaser omger floden Douro. Floden är en av de största på den iberiska halvön, med ursprung i bergskedjan Sistema Ibérico nordöst från Madrid, och utlopp i Porto. 

Resorten tar emot 60 gäster åt gången. Rummen är stilfullt inredda, har god plats och en privat balkong med utsikt över vinrankorna. Detta reseförslag inkluderar Quinta Deluxe rum, förutom flyg med KLM och transfer till/från flygplats i Portugal. 

Six Senses Douro Valley
Fantastisk utsikt från resortens spa.

Six Senses Douro Valley har tre restauranger med lite olika koncept som är öppna hela året, och under sommarhalvåret ytterligare en restaurang utomhus. Här serveras gourmetmat inspirerad av den lokala matkulturen, där dagsfärsk frukt och grönt från resortens egna trädgård serveras tillsamman med kött och fisk från omkringliggande regioner. 

I omedelbar närhet till resorten finns vingårdar där ni kan följa med på rundvisning, lunch och vinprovning. Den kulinariska upplevelsen flätas elegant samman med regionens spännande natur och historia. Den som är intresserad av historia och arkitektur kan dessutom glädja sig till en tidsresa. Här finns nämligen både ruiner och bra bevarande byggnader, från medeltiden och helt tillbaka till när den iberiska halvön var en del av romarriket före år noll. Välj mellan hel- och halvdagsutflykter.

Six Senses Douro Valley
Vinprovning är den del av upplevelsen i Douro Valley.

Vid sidan av träningsfaciliteter, finns en stor avdelning för spa och friskvård. Här får gästerna tillgång till omfattande behandling, från massage och sjukgymnastik, till yoga, meditation och mindfulness.  

Dagarna tillbringas i eget tempo, med ett stort utbud av aktiviteter att välja mellan. Utöver det som redan är nämnt, kan man utforska regionen till fots, på mountainbike, i båt eller helikoptersightseeing för ett fågelperspektiv över området. För den äventyrslystne finns möjlighet att följa med på bergsklättring och rafting (säsongsbaserad)

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 38 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 44 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm – Porto t/r med KLM i önskad kabinklass.
  • 7 nätter på Six Senses Douro Valley i Quinta Deluxe Room
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Schweiz

En glamourös weekend i Alperna

4 dagar

Från 38 500 kr

Grekland

Eagles Villas

8 dagar

Från 27 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo