SeaDream Yacht Club – Kryssning av högsta kvalitet

land
Karibien och Medelhavet
varighet
7-11 dagar
avreise
Avresa på utvalda datum hela året.
pris
Från 35 400 kr per person
kontakt

SeaDream Yacht Club tar dig till de vackraste hamnarna i Medelhavet och Karibien, och är av Berlitz Guide To Cruising premierad som de två bästa Boutique fartygen i världen.

SeaDreams filosofi är perfektionism i alla led, och med en besättning på 95 och maximalt 112 gäster, är nivån på service och uppmärksamhet sådan att passagerarna känner som om de var på sin egen privata yacht.

Mottot; It’s yachting, not cruising, står för frihet, intimitet, spontanitet och hög kvalitet.

Alla kryssningar.

Kom ihåg att hos SeaDream är allt inkluderat i priset: Utsides hytt, gourmet mat och dryck, öppen bar, roomservice, minibar, vattensportaktiviteter och all dricks till personalen.

Se introduktionsfilmen om SeaDream.

SeaDream i Karibien

Från november till april befinner sig yachterna i Karibien, här får du uppleva små hamnar och öar som de stora skeppen inte kommer in till, ja några dagar ankrar fartyget upp nästan helt inne vid stranden. SeaDream erbjuder nya kryssningsrutter varje vecka och de besöker mer än 30 hamnar i området runt de Amerikanska och Brittiska Jungfruöarna, St Vincent och Grenadinerna. Det finns många tillfällen att använda fartygets vattensportsmarina och att njuta av soliga dagar på däck. Vill du utforska öarna kan du till exempel följa med fartygets Club Director på en promenad eller kaptenen på en cykeltur, valet är ditt! SeaDream erbjuder även den oförglömliga Champagne and Caviar Splash, där de på förmiddagen flyttar lunchserveringen till en idyllisk strand. Under tiden kockarna förbereder grillen bjuds du på ett glas champagne och kaviar som serveras på en surfbräda ute i vattnet.

SeaDream Yacht Club
Champagne and Caviar Splash.

SeaDream i Medelhavet

Från maj till oktober seglar SeaDreams yachter i Medelhavet och här får du uppleva små hamnar och städer dit det stora fartygen inte kan komma. SeaDream erbjuder nya seglingsrutter varje vecka och under säsongen besöks över 100 hamnar i Medelhavet. Fartygen kryssar som alltid längs med Spaniens, Frankrikes, Italiens och Kroatiens kust. Eller kanske frestar det med ö-hoppning i Grekland? Under 2021 kan man även göra en kryssning norrut längs med Atlantkusten till Bordeaux. Och både under 2021 och 2022 besöker fartygen Odessa i Svarta havet. Det finns mycket tid att utforska hamnarna dagtid, och några platser ligger fartyget kvar så att du kan uppleva det lokala nattlivet.

SeaDream Yacht Club
Se solnedgången från Top of the Yacht Bar.

Eller vad med att njuta av en middag på däck med italienska bergsbyar i bakgrunden? Låna en av fartygets cyklar för att utforska området på egen hand eller så kanske du vill följa med kaptenen på en cykeltur? På några platser som besöks finns möjlighet att följa med kocken på en liten «Chefs Walk» till den lokala marknaden, det blir alltid några små smakbitar här av de lokala delikatesser.

SeaDream Transatlanten

Har du drömt om att följa i våra förfäders fotspår och korsa Atlanten med båt så kanske en av SeaDreams transatlantiska kryssningar är något för dig. I oktober månad tar sig fartygen från Medelhavet till Karibien och det är en resa som tar cirka 13 dagar. Här har du möjlighet att njuta av lata dagar, koppla av från vardagens stress medan du njuter av allt det som fartyget har att erbjuda. I april månad går fartygen från Karibien tillbaka till Medelhavet.

SeaDream Yacht Club
Du tas bra emot hos SeaDream.

SeaDream Charter

Visste du att man kan hyra hela fartyget? Fartygen är, med sina 56 hytter, den perfekta storleken för ett företag, en organisation eller för en grupp vänner som vill ha fartyget exklusivt för sin grupp. Hos SeaDream är allt inkluderat så det är lätt att budgetera och när du har chartrat fartyget kan du själv vara med och bestämma resrutten, menyer och aktiviteter. Vad med att fira bröllop, 60 års dag eller silverbröllop ombord hos SeaDream? Vi ser till att du får oförglömliga ögonblick och minnen för livet.

Fartygen och upplevelsen


SeaDream Yacht Club
SeaDream I och II är nästan identiska.

SeaDream Yacht Club kryssar till de vackraste hamnarna i Medelhavet och Karibien, till små hamnar och öar dit de stora fartygen inte kommer. Ombord hos SeaDream kan du njuta av sjölivet, de flesta måltiderna serveras ute, om du så önskar, och du kan även sova ute på däck. När fartyget ligger för ankar får du tillgång till havet från fartygets vattensportmarina. Vad med en liten segel- eller paddeltur? Kanske föredrar du lite mer fart och fläkt och då kan du använda en av fartygets vattenskotrar, åk vattenskidor eller Wake Board.

By night

Efter middagen lockar kanske ett besök i fartyget kasino och därefter en drink och bra musik i fartygets pianobar. Fartygets Top Of the Yacht bar har 360 graders utsikt och är en populär samlingspunkt. Någon kväll har du möjlighet att se film på akterdäck, eller vad med att sova ute under stjärnorna.

Champagne & Caviar Splash

När SeaDream ankrar upp i Karibien bjuds gästerna på en oförglömlig Beach Barbeque. För en förmiddag flyttas lunchserveringen till en idyllisk sandstrand. Och medan kockarna förbereder grillen inviteras du till att njuta av ett glas champagne och kaviar på en surfbräda ute i vattnet. En upplevelse du sent kommer att glömma.

Spa

I fartygets spa avdelning kan du njuta av luxuösa behandlingar både inomhus och utomhus. Med totalt 7 terapeuter tillgängliga är det enkelt att boka tid.

Balinese Dream Beds

Ute på däck 6 finns stora behagliga dagbäddar där du kan dra dig tillbaka och njuta av solen eller en god bok. På kvällstid är det möjligt att reservera dessa för att sova under stjärnhimlen.

Service

SeaDreams filosofi är perfektionism i alla led, och med en besättning på 95 och maximalt 112 gäster, kommer nivån på service och uppmärksamhet göra att passagerna upplever att de är på sin egen privata yacht.

Allt är inkluderat

Utvändig hytt, gourmet mat och goda viner, öppen bar, roomservice, vattensportaktiviteter, mountainbikes, träningsrum, golfsimulator och all dricks till personalen.

Mat och dryck

Alla kryssningar med SeaDream Yacht Club är en kulinarisk upplevelse, maten tillagas a la minute med de bästa ingredienser. Varje dag kan du välja fritt från en a la carte meny med en bredd och variation som erbjuder dig allt från fransk gourmet mat och dekadenta desserter till skeppets egen Rawfood meny. Eller kanske frestar det allra mest med dagens hemlagade pasta eller en saftig biff?

Aktuella kryssningar


Kryssning i Medelhavet: Venedig till Aten (Pireus)

Kryssning från Venedig till Aten.

Pris från Stockholm:
Från 57 400 kr per person i Yacht Club Stateroom Deck 2.
Pris per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar flygresa Stockholm-Venedig//Aten-Stockholm med Norwegian, kryssning i 10 nätter samt privat transfer mellan flygplats och hamn.

Government, Port, Document Issuance, Handling & Service fees: 5 250 kr per person tillkommer.

Datum:
22 September – 2 Oktober 2021
6 – 16 Augusti 2022
21 Juni – 1 Juli 2023

Resrutt:

Dag 1Venedig, Italien
Dag 2Piran, Slovenien
Dag 3Rovinj, Kroatien
Dag 4Trogir, Kroatien
Dag 5Dubrovnik, Kroatien
Dag 6Kotor, Montenegro
Dag 7Korfu, Grekland
Dag 8Korfu och Parga, Grekland
Dag 9Itea (Delfi) och Korintkanalen, Grekland
Dag 10Spetses, Grekland
Dag 11Aten (Pireus), Grekland
Kryssning från Bridgetown till Bridgetown.

Pris från Stockholm:
Från 35 400 kr per person i Yacht Club Stateroom Deck 2.
Pris per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar flygresa Stockholm-Venedig//Aten-Stockholm med Norwegian, kryssning i 10 nätter samt privat transfer mellan flygplats och hamn.

Government, Port, Document Issuance, Handling & Service fees: 2 900 kr per person tillkommer.

Datum:
3 – 9 Januari 2022
13 – 19 Februari 2022
5 – 11 Mars 2023

Resrutt:

Dag 1
Bridgetown, Barbados
Dag 2Man-O-War, Trinidad og Tobago
Dag 3St. George’s, Grenada
Dag 4St. George’s, Grenada og Carriacou, St. Vincent and the Grenadines
Dag 5Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines
Dag 6Port Elizabeth, Bequia og Mayreau, St. Vincent and the Grenadines
Dag 7Bridgetown, Barbados

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag