Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Legendariska Gleneagles

Legendariska Gleneagles


4 dagar

Avresa året runt

Gleneagles, Skottland

Från 15 900 kr per person

Så nära och ändå så annorlunda!

I det skottska höglandet erbjuds golf, spa och en rad andra spännande aktiviteter i fashionabla och idylliska omgivningar.

The Gleneagles Hotel
Gleneagles anses vara bland de 20 bästa hotellen i världen.

Prisbelönt hotell och golfbana

Gleneagles öppnade dörrarna 1924 och blev omedelbart platsen för socialisering i Skottland, en position som hotellet fortfarande har. Hotellet anses vara bland de 20 bästa hotellen i världen av Condé Nast Traveller i deras «2018 Gold List», «Best Golf Resort in the World» och «Best UK Spa» för att nämna några av de otaliga utmärkelserna hotellet har fått. Gleneagles har hela nio utmärkta restauranger och barer, varav en restaurang med två stjärnor i Michelinguiden.

The Gleneagles Hotel
Golfbanan har ett inbjudande läge.

Stort och varierat aktivitetsutbud

Allt är tillrättalagt för den ultimata golfrundan på Gleneagles egen golfbana som anses vara en av de bästa i Storbritannien. Här har både Ryders Cup och PGA Tournaments arrangerats, och i år arrangeras Solheim Cup. 

Lockar andra aktiviteter så erbjuder hotellet också jakt, ridning, fiske, off road körning med Land Rover och för att toppa det hela; Gleneagles har sin egen Polo-skola där gästerna kan lära sig denna legendariska sport, som kallas «the king of sports».

The Gleneagles Hotel
Hotellet erbjuder många aktiviteter.

Idylliska omgivningar

Gleneagles har givetvis en «Spa & Health Club», som leds av den kända spa-leverantören ESPA. En avkopplande stund här ger garanterat en vilopuls efter en dag med utomhusupplevelser i det vackra skottska höglandet.  

Gleneagles ligger endast en timmes resa från Edinburgh Airport, något som gör hotellet till den ideal plats för en weekendresa!

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 15 900 kr per person när två reser tillsammans

Priset inkluderar

  • Flyg Stockholm – Edinburgh t/r och transport från/till flygplatsen
  • 3 nätter på Gleneagles inkl. frukost

Resan kan förlängas och utökas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Spanien

Upplev Mallorca på vårt sätt

4 dagar

Från 37 900 kr

Schweiz

En glamourös weekend i Alperna

4 dagar

Från 38 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo