Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

En glamourös weekend i Alperna

En glamourös weekend i Alperna


4 dagar

Avresa året runt

Gstaad, Schweiz

Från 38 500 kr per person

Unna dig en weekend med spa, lyx, Michelinrestauranger och enastående naturupplevelser. Det här är avkoppling i världsklass.

Majestätisk natur och lyx från första parkett.
Majestätisk natur och lyx från första parkett.

Ikonisk tågtur

Att resa med tåget från Gèneve till Gstaad är en unik upplevelse i sig, med storslagen natur och mysiga byar längs med järnvägsspåret. När tåget efter två timmars bekväm tågresa i första klass anländer till Gstaad, står hotellets bil redo att ta dig den sista kilometern upp till The Alpina Gstaad som tronar majestätiskt över den legendariska alpbyn.

Bilen stannar i den underjordiska lobbyn, som är som hämtad ur en James Bond-film. När bildörren öppnas hälsas du välkommen av hotellets välklädda personal, och känslan av att vara en filmstjärna är inte långt bort. Filmstjärnor och celebriteter har glamourösa Gstaad förresten hälsat välkomna i årtionden, från Elizabeth Taylor och Richard Burton till nutida stjärnor som Madonna, Valentino, Julie Andrews, Anne Hathaway eller furstefamiljen av Monaco, vilka alla har sina egna “chalets” i alpbyn.

The Alpina Gstaad
Bilen stannar i den underjordiska lobbyn.

Spa & Michelin

The Alpina Gstaad är något så sällsynt som ett nybyggt 5-stjärnigt hotell, öppnat 2012. Men även om hotellet är relativt nytt upplevs det genuint med fingertoppsperfektion som är så typiskt för schweizisk lyx. Hotellet är privatägt och stora delar av ägarens privata konstsamling finns att beskåda runt om på hotellet. Tracey Emin, Alex Israel och Terence Koh för att nämna några.

Trots att hotellet bara har 56 rum har det tre imponerande restauranger, varav två av dem är belönade med Michelinstjärnor.

The Alpina Gstaad har också ett eget Six Senses Spa, precis så lyxigt och behagligt som man förväntar sig av Six Senses. Efter behandlingen är det fantastiskt att slå sig ned vid utomhuspoolen med utsikt över smaragdgröna ängar och snötäckta alper. Idyllen är komplett!

Mys framför brasan på The Alpina Gstaad.
Mys framför brasan på The Alpina Gstaad.

Utförsåkning, cykel eller vandring

Aktivitetsutbudet är generöst sommar som vinter. Under vintersäsongen är det givetvis utförsåkning som står i fokus med över 220 km nypreparerade pister. Sommarsäsongen är minst lika spännande och erbjuder över 300 km markerade vandringsleder i fantastisk terräng och 500 km cykelleder för både offroad och elcykel. Eller vad sägs om att sväva ljudlöst över bergstopparna i en luftballong med ett glas porlande champagne i handen? I Gstaad är allt möjligt!

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 38 500 kr per person när två reser tillsammans

Priset inkluderar

  • Flyg t/r Stockholm–Genève
  • 3 nätter i Deluxe Room Schönried
  • CHF 100 spa credit per person

Resan kan förlängas och utökas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Spanien

Upplev Mallorca på vårt sätt

4 dagar

Från 37 900 kr

Skottland

Legendariska Gleneagles

4 dagar

Från 15 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo