Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Tropisk storstadssemester i Singapore

Tropisk storstadssemester i Singapore


6 dagar

Avresa året runt

Singapore

Från 39 900 kr per person

Singapore är den perfekta destinationen för en storstadssemester. Med ett varmt och tropiskt klimat, utsökt mat, shopping i världsklass och tillräckligt med attraktioner för att roa i veckovis, är det inte konstigt att detta är en av Asiens mest populära storstäder.

Singapore är både ett land, en stad och en ö och har många kontraster. Landet är litet i storlek, men har överraskande mycket att erbjuda. Historiska butiksfasader och gamla tempel står sida vid sida med ultramoderna skyskrapor och experimentell arkitektur.  

Attraktionerna i Singapore är många för både stora och små. Stadens mest besökta attraktion, Gardens by the Bay, är en imponerande tropisk parkanläggning med stora träd och världen största växthus. Åk ut till Sentosa Island och tillbringa en dag på stranden eller i en av de många nöjesparkerna. Besök exotiska Chinatown eller Little India, ta en båttur på Singapore River, eller testa utelivet i Clarke Quay.

Gardens by the Bay.
Jätteträd i Gardens by the Bay.
Foto: ©Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore är känt för ett varierat och välsmakande kök och är en dröm för matälskare. Valmöjligheterna spänner från utsökta kreationer på eleganta restauranger till välsmakande klassiska rätter från matvagnar på gatan. En oslagbar avslutning på dagen är en drink på en av stadens trendiga rooftop barer, till exempel på 1-Altitude som är världens högsta utomhusbar med 360 graders utsikt över staden. 

Om shopping är en viktig del av en storstadssemester, har du mycket bra att vänta. Det är faktiskt möjligt att uttrycket “Shop till you drop” får en ny betydning.  Antalet köpcenter är stort, och här kan man glädja sig åt flertalet toppmoderna shoppingcenter på Orchard Road, eller ta fram färdigheten med att pruta på någon av de många gatumarknaderna. 

Mandarin Oriental, Singapore
En av restaurangerna på Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental Singapore

Mandarin Oriental är ett ikoniskt 5-stjärnigt hotell i Marina Bay-området med kort avstånd till stadens attraktioner. Med fantastiska restauranger, bekvämlighetsfaciliteter och komfortabla rum är detta den perfekta platsen för en storstadssemester.  

Hotellet har 467 rum och 59 suiter, alla med stads- eller hamnutsikt. Detta erbjudande inkluderar ett Sea View Room, med fantastisk utsikt. 

Mandarin Oriental, Singapore
Marina Bay View Room på Mandarin Oriental.

Hotellet har en perfekt belägenhet i Marina Bay, som är Singapores huvudområde när det gäller restauranger och underhållning. Skulle man föredra att tillbringa dagen eller kvällen på hotellet, så har man hela fem restauranger att välja mellan, samt bar och lounge.

Mandarin Oriental, Singapore
Tropiska omgivningar på Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental har stort utbud av träningsfaciliteter. Det finns även ett utmärkt spa för ansikts- och kroppsbehandlingar, eget fotspa med manikyr- och pedikyravdelning, privata yogatimmar, 25 meters utomhusbassäng, egen barnbassäng, toppmoderna träningscenter och personlig tränare är några av erbjudandena.

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  •  Från 39 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  •  Från 59 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm – Singapore t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass
  • 5 nätter på Mandarin Oriental Singapore i Sea View Room inkl. frukost.
  • Privat transfer flygplats-hotell t/r  i Singapore

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas med flera destinationer, eller göras om till ett stopover på väg till ex. Australien.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation i Singapore på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Laos, Kambodja

Indokina – Laos och Kambodja

13 dagar

Från 130 900 kr

Singapore

Capella Singapore

1-14 dagar

Kontakta oss för pris.

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo