Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Strand- och storstadssemester i Singapore

Foto: Richie Chan - stock.adobe.com

Strand- och storstadssemester i Singapore


9 dagar

Avresa året runt

Singapore

Från 37 500 kr per person

Detta paket kombinerar det bästa av Singapore. Ni börjar med 4 nätter i de centrala delarna av Singapore, i närheten av Orchard Road som är Singapores shoppinggata nummer 1. Ni avslutar vistelsen med 4 nätter på Sentosa Island, där ni kan njuta av sol, pool och strand, eller besöka en av öns vatten- eller nöjesparker.

Vid ankomst till Singapore Changi Airport, blir ni transporterade till Shangri-La Hotel Singapore, som är en oas i hjärtat av staden. Hotellet är beläget på ett stort och frodigt område, och utses ofta till ett av världens bästa hotell. Detta var det första hotellet i Shangri-La kedjan och som satte standarden för alla andra Shangri-La runt om i världen. 

Shangri-La Hotel Singapore
Poolområdet på Shangri-La Hotel Singapore.

Med luxuösa gästrum och suiter i 3 separata flyglar, samt lägenheter i fyravåningsvillor är detta platsen där du kan finna ditt eget Shangri-La.  Koppla av i de fantastiska trädgårdarna, ta en simtur i poolen eller skäm bort dig på Chi, The Spa. När mörkret faller på och middagstiden närmar sig, kan du välja mellan The Waterfall, The Line eller Shang Palace. 

Singapore

Singapore är den perfekta destinationen för en storstadssemester. Med ett varmt och tropiskt klimat, utsökt mat, shopping i världsklass och tillräckligt med attraktioner för att roa i veckovis, är det inte konstigt att detta är en av Asiens mest populära storstäder.

Singapore är både ett land, en stad och en ö och har många kontraster. Landet är litet i storlek, men har överraskande mycket att erbjuda. Historiska butiksfasader och gamla tempel står sida vid sida med ultramoderna skyskrapor och experimentell arkitektur. 

Attraktionerna i Singapore är många för både stora och små. Stadens mest besökta attraktion, Gardens by the Bay, är en imponerande tropisk parkanläggning med stora träd och världen största växthus. Åk ut till Sentosa Island och tillbringa en dag på stranden eller i en av de många nöjesparkerna. Besök exotiska Chinatown eller Little India, ta en båttur på Singapore River, eller testa utelivet i Clarke Quay.  

Gardens by the Bay.
Jätteträd i Gardens by the Bay.
Foto: ©Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore är känt för ett varierat och välsmakande kök och är en dröm för matälskare. Valmöjligheterna spänner från utsökta kreationer på eleganta restauranger till välsmakande klassiska rätter från matvagnar på gatan. En oslagbar avslutning på dagen är en drink på en av stadens trendiga rooftop barer, till exempel på 1-Altitude som är världens högsta utomhusbar med 360 graders utsikt över staden. 

Om shopping är en viktig del av en storstadssemester, har du mycket bra att se fram emot. Det är faktiskt möjligt att uttrycket “Shop till you drop” får en ny betydning.  Antalet köpcenter är stort, och här kan man glädja sig åt flertalet toppmoderna shoppingcenter på Orchard Road, eller ta fram färdigheten med att pruta på någon av de många gatumarknaderna. 

Sentosa Island

Efter vistelsen på Shangri-La Hotel Singapore, fortsätter ni till Sentosa Island för  att tillbringa de sista 4 nätterna på Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa. Resorten ligger vid Siloso Beach, på västra sidan av ön och är det enda strandhotellet i  Singapore. 

Detta populära och familjevänliga hotell erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små. Ta ett dopp i poolen, välj en av vattensportaktiviteterna, promenera i trädgården eller besök den närbelägna Fort Siloso för att lära lite om Singapores historia. Resortens Chi, The Spa har ett stort utbud av spabehandlingar förankrade i asiatiska traditioner.

 De yngsta kan utforska, lära nya saker, delta i barnklubbens aktiviteter och ha kul på Nestopia, en utomhus lekpark på stranden. I närheten av hotellet ligger nöjesparkerna på rad: Sydostasiens första Universal Studios, S.E.A. Akvarium, KidZania Singapore, iFly och Mega Adventure Park.  

Shangri-La's Rasa Sentosa Resort & Spa
Trapizza på Siloso Beach.

Se solen gå ned med en solnedgångsdrink på The Bubble Bar, och ät middag på en av resortens 6 restauranger, eller välj en restaurang i närheten. Avstånden i Singapore är små, och vill man ta en tur in till centrum så är det bara 15 minuter bort.  

På avresedagen blir ni transporterade tillbaka till flygplatsen, där ni går ombord på flyget tillbaka till Sverige.

Bildgalleri


Resfakta


Kart

Pris

 • Från 37 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 67 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm-Singapore t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass.
 • 4 nätter på Shangri-La Singapore Hotel i Twin Tower Wing Deluxe inkl. frukost.
 • 4 nätter på Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa i Twin Deluxe Sea View inkl. frukost
 • Privat transfer Singapore Changi Airport – Shangri-La Singapore Hotel
 • Privat transfer Shangri-La Singapore Hotel – Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa
 • Privat transfer Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa – Singapore Changi Airport

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas med flera destinationer, eller göras om till ett stopover på väg till ex. Australien.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation i Singapore på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Bhutan

Wonders of Bhutan

10 dagar

Från 66 500 kr

Laos, Kambodja

Indokina – Laos och Kambodja

13 dagar

Från 130 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo