Solsemester på Sri Lankas sydkust

land
Tangalle, Sri Lanka
varighet
8 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 29 900 kr per person
kontakt

Anantara Peace Haven Tangalle Resort är en lugn och avskild 5-stjärnig resort belägen på Sri Lankas sydkust vid den gamla fästningen Tangalle. Här får du exotiskt strandliv med kokospalmer som hänger ut över en gyllene strand vid Indiska Oceanen.

Utforska Sri Lankas regnskogar, ändlösa stränder, fiskebyar och teplantager. Med en vänlig befolkning, smakrik mat och ett varmt och bra klimat, är det inte omöjligt att detta blir ditt nya favoritresmål.  

Se vad du kan uppleva på Anantara Peace Haven Tangalle Resort.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort har 152 rum och villor, och ligger ca 2,5 timmes bilresa från flygplatsen. Rummen är ljusa, luftiga och modernt inredda, med välkända Anantara faciliteter. Priset inkluderar ett Premium Ocean View Room, som har en egen privat terrass eller balkong, med dagbädd och utsikt över Indiska Oceanen. Resorten passar perfekt för en romantisk vistelse, men också för dem som vill resa med vänner och familj. 

Anantara Peace Haven Tangalle Resort.
Vacker strand på Anantara Peace Haven Tangalle Resort.

Hotellets faciliteter inkluderar en barn- och tonårsklubb, ett vackert spa, och flera restauranger. Vistelsen är all inclusive, och du kan välja mellan restauranger, barer och lounger som serverar allt från lankesiska specialiteter till afternoon tea. På Anantara Spa kan du boka en av deras prisbelönta ayurvediska behandlingar. 

Det finns ett stort utbud av aktiviteter på resorten. Du kan delta i en nybörjarkurs i surfing i små grupper på max 4 personer. Är du erfaren finns några av Sri Lankas bästa surfingstränder en kort bilresa bort. Vill du hålla dig till lugnare vatten, så är paddleboard (SUP) ett bra alternativ. Ta en yogatimme på stranden, i yogapaviljongen eller i din egen villa. Resorten har en 25 meters swimmingpool, träningsrum, tennis- och badmintonbana och utlåning av cyklar.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort.
Resorten har många aktiviteter att välja mellan.

Sri Lanka har upplevelser och aktiviteter för alla, och resorten kan hjälpa till med de flesta upplevelser och utflykter. Åk på utflykt för att se nykläckta sköldpaddor ta sig ned till havet mellan april och september. Resorten har också guidade naturutflykter, dagsturer till en teplantage och stadsrundturer i Tangalle och Galle, turer till nationalparker och fågelreservat, matlagningskurs och mycket mycket mer. 

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

  • Från 29 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 49 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm-Colombo t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass.
  • 7 nätter på Anantara Peace Haven Tangalle Resort i Premier Ocean View Room, inkl. all Inclusive
  • Privat transfer flygplats-hotell t/r på Sri Lanka

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel

Fler reseförslag


.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

Serandipians logo
IATA logo