Six Senses Yao Noi

land
Koh Yao Noi, Thailand
varighet
8 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 40 900 kr per person
kontakt

Phang Nga Bay i södra Thailand har några av världens mest spektakulära kalkstensklippor och det är detta som sätter scenen för ditt magiska vistelse på den tropiska ön Koh Yao Noi. Ön ligger mellan Phuket och Krabi, och det tar endast 45 minuter med båt från Phuket för att ta dig till Six Senses Yao Noi.

Six Senses Yao Noi har 56 villor som är byggda i en modern stil och med generöst med plats. Villorna finns i varianter med ett och två sovrum, med privat infinitypool och med solsängar. Här har ni en privat sfär utan insyn, med utsikt över havet och klipporna i Phang Nga Bay. Vistelsen inkluderar en GEM (Guest Experience Maker), som skräddarsyr aktiviteter efter era önskemål. 

Se vad du kan uppleva på Six Senses Yao Noi.

Villornas faciliteter  inkluderar bland annat vinkylskåp, espressomaskin, organiska Emperor madrasser, rymligt badrum med badkar och regnskogsdusch, Bose ljudsystem, TV, yogamattor och minibar. 

Resorten har flera restauranger och barer med fokus på Thailands matkultur. The Hilltop är resortens mest exklusiva restaurang, med en hållbar meny och spektakulär utsikt.  

Six Senses Yao Noi
Fantastisk utsikt över Phang Nga Bay.

The Living Room, The Dining Room & Chef’s Table och The Den är namnen på de andra restaurangerna,och om man hellre vill tillbringa tiden i sin privata villa är det möjligt att få måltiderna serverade där. 

Six Senses Spa har ett brett utbud av individualiserade behandlingar från professionella terapeuter. Spafaciliteterna i sig själv är imponerande och inkluderar juicebar, träningscenter, bastu, tre områden för avkoppling, tio behandlingsrum, meditationsrum, skönhetsrum och yogaklasser. 

Six Senses Yao Noi
Utomhusbio är en av aktiviteterna man kan välja mellan.

Six Senses Yao Noi har även ett stort utflyktsprogram. Båtturer till närliggande öar med longtailbåt eller lyxyacht, dyk- och snorkelturer, Muay Thai-klasser, mountain biking, kulturella utflykter och utomhusbio är några av aktiviteterna ni kan välja mellan.

Efter 7 nätter här är det tveksamt om ni har lust att resa hem igen, så vad med att kombinera denna vistelse med en vecka på Six Senses Samui eller en tropisk storstadssemester i Bangkok?

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

 • Från 40 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
 • Från 56 600 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

 • Flygresa Stockholm-Phuket t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass.
 • 7 nätter på Six Senses Yao Noi i en Hideaway Pool Villa
 • Alla måltider
 • Privat transfer i bil och båt mellan flygplats och hotell.

Priset inkluderar inte

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Personliga utgifter
 • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
 • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag