Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Six Senses Samui

Six Senses Samui


8 dagar

Avresa året runt

Koh Samui, Thailand

Från 36 900 kr per person

På den norra delen av Samui smälter fantastiska Six Senses Samui in i den naturliga vegetationen. Här kan du koppla av vid en enorm infinitypool med panoramautsikt över Thailandbukten.

Koh Samui ligger endast 45 minuter med flyg från Bangkok, och ni blir hämtade på flygplatsen vid ankomst.  

Six Senses Samui har 67 rymliga villor, varav 60 har en privat infinitypool. Villorna har utsikt mot havet eller de tropiska omgivningarna, och har ett eller två sovrum. En Hideaway Villa har ett sovrum, och en privat veranda med solsängar och utsikt över den välskötta trädgården. Resortens infinitypool ligger endast en kort promenad bort. Detta är en intim och avskild rumskategori för de som önskar vara privata. 

Six Senses Samui.
Six Senses Samui ligger helt i norr på en udde på Koh Samui.

I andra delen av skalan så har resorten en gigantisk villa på 900 kvadratmeter, med egen infinitypool, två sovrum och direkt tillgång till stranden. Perfekt för två vänner eller en familj. Kontakta oss för pris på denna rumskategori. 

Faciliteterna i villorna inkluderar bland annat privata verandor med solområde och utomhus matplats, stort badrum med badkar och utomhus regnskogsdusch, espressomaskin, Bluetooth ljudsystem, LCD TV och 24 timmars till en GEM (Guest Experience Maker), som skräddarsyr vistelsen efter era önskemål.  

Six Senses Samui har flera restauranger att välja mellan, och ni kan även välja att få maten serverad i er egen villa. Dining on the Hill serverar frukost och middag med internationella och asiatiska smaker. Dining on the Rocks serverar innovativa matkoncept med fantastisk service och utsikt. Drift at the Beach är en strandbar som serverar drinkar och mat från grillen.

Six Senses Samui.
Fantastisk utsikt över Thailandbukten från resortens infinitypool.

Spaupplevelsen på Six Senses Samui håller som alltid högsta standard, med spektakulär utsikt från behandlingsrummen inom- och utomhus. Förutom det omfattande utbudet av traditionella behandlingar erbjuds även yoga, reiki och pilates. 

Koh Samui är en destination som har ett stort utbud av aktiviteter både på land och till havs.

Kontakta er Guest Experience Manager för att få hjälp att skräddarsy vistelsen efter era önskemål. På resorten kan man även välja mellan aktiviteter som yoga, Tai Chi, Thai-matlagningskurs, utomhusbio och ett cocktailparty där ni kan mingla med de andra gästerna. 

Efter 7 nätter här är det tveksamt om ni har lust att resa hem igen, så vad med att kombinera denna vistelse med en vecka på Six Senses Yao Noi eller en tropisk storstadssemester i Bangkok?

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 36 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 60 500 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm-Koh Samui t/r med Qatar Airways och Bangkok Airways i önskad kabinklass.
  • 7 nätter på Six Senses Samui i en Hideaway Villa inkl. frukost
  • Privat transfer flygplats-hotell t/r

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation på Koh Phangan på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Singapore

Capella Singapore

1-14 dagar

Kontakta oss för pris.

Thailand

Tropisk storstadssemester i Bangkok

6 dagar

Från 20 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo