Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay


8 dagar

Avresa året runt

Nha Trang, Vietnam

Från 72 500 kr per person

Vietnam har med tiden blivit ett populärt resmål. Likheterna med grannlandet Thailand är många, men där Thailand har påverkats av turismen och det blivit längre mellan de dolda pärlorna, har Vietnam i större utsträckning förblivit autentiskt.

Oavsett var i världen man befinner sig kombinerar Six Senses som varumärke luxuösa resorter med extraordinära omgivningar. Six Senses låter dig dessutom ta del av platsernas särpräglade kultur och traditioner – på lokalbefolkningens premisser. 

Six Senses Ninh Van Bay
Restaurang «Dining by the Rocks» har fin utsikt över Ninh Van Bay.


Ninh Van Bay ingår i denna kategori, med frodig urskog som täcker bergen på den ena sidan och Sydkinesiska havet på den andra sidan. 

Restauranger och gemensamma utrymmen ligger nästan helt nere på en idyllisk strand, omgivet av trevliga och ostörda gästhus. Resorten har fyra olika restauranger. Alla håller hög standard och har olika koncept. Från det informella och familjevänliga med utsikt över havet, till romantisk fine dining för två, med stearinljus och nygrillad hummer i en inredd grotta. 

Detta reseförslag inkluderar sju nätter i Hill Top Pool Villa, som ligger på bergssidan precis ovanför resorten. Här bor ni helt privat med utsikt över både berg och hav, med egen pool på terrassen. Själva huset är byggt i naturmaterial i traditionell vietnamesisk stil och passar elegant in i landskapet. Samtidigt finns faciliteter som wifi, TV, dusch/badkar, minibar och vattenkokare till te/kaffe.

De vilda och vackra omgivningarna i Ninh Van Bay är som skapta för yoga och meditation och resorten erbjuder naturligtvis spabehandling och massage. 

Six Senses Ninh Van Bay
Yoga på klipporna vid resorten.

Dagarna fylls med så lite eller mycket aktiviteter man själv vill. Upplev solnedgången på en romantisk båttur för två i en traditionell vietnamesisk träbåt, eller gå upp före solen för att  följa med en av de lokala fiskarna ut på en fisketur. Om man inte är morgonpigg, så kan man följa med på en guidad båttur senare på dagen för att köpa färsk fisk och skaldjur direkt från fiskarna. Guiden är också kock, så på hemvägen kan ni diskutera hur dagens fångs ska tillredas och serveras till middag.  

Det är känt att världens korallrev är hotade av den ökade temperaturen i havet. I Ninh Van Bay finns det en så kallad korallfarm där du kan ’plantera’ nya koraller på ett rev och till och med adoptera ditt eget lilla ekosystem under vattnet. 

Dessutom finns det självklart ett stort utbud av aktiviteter man kan förvänta sig i ett tropiskt paradis; dykning, snorkling, kajak och vattenskidor för att nämna några. 

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 72 500 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 104 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm – Nha Trang t/r  med Qatar Airways och Vietnam Airlines i önskad kabinklass.
  • Privat transfer med bil och båt flygplats-resort t/r
  • 7 nätter i en Hill Top Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay inkl. frukost

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Singapore

Equarius Villas Sentosa, Singapore

6 dagar

Från 46 500 kr

Singapore

Capella Singapore

1-14 dagar

Kontakta oss för pris.

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo