Capella Singapore

land
Singapore
varighet
1-14 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Kontakta oss för pris.
kontakt

I hjärtat av Sentosa ligger Capella Singapore. Enligt oss är detta den absolut bästa resorten i Singapore och ett fantastiskt alternativ oavsett om man önskar avkoppling och semester eller man vill bo i vackra omgivningar på en affärsresa.

Resorten, som omges av djungel, är byggd runt två villor från kolonialtiden och består av 110 rum, sviter och villor. Rummen renoverades nyligen och kännetecknas av utsökt komfort blandat med inslag av asiatisk tradition. 

Capella Singapore.
Capellas nyöppnade italienska restaurang Fiamma, drivs av  3-Michelin stjärnkocken Mauro Colagreco.

Poolerna ligger i terrasser i sluttningen ned mot stranden. På området finns både SPA, en utsökt italiensk och en trevlig kinesisk restaurang.

Är man här på semester så är det inte säkert att man vill lämna resorten så länge man bor här.

Om du ändå vill göra lite sightseeing eller shopping så tar det mindre än 30 minuter till centrum och det mesta som Singapore har att erbjuda.

Vi kan varmt rekommendera denna oas som är ett resmål i sig själv, eller som ett stopover på väg till andra spännande destinationer. 

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

  • Kontakta oss för pris.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag