Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Capella Singapore

Capella Singapore


1-14 dagar

Avresa året runt

Singapore

Kontakta oss för pris.

I hjärtat av Sentosa ligger Capella Singapore. Enligt oss är detta den absolut bästa resorten i Singapore och ett fantastiskt alternativ oavsett om man önskar avkoppling och semester eller man vill bo i vackra omgivningar på en affärsresa.

Resorten, som omges av djungel, är byggd runt två villor från kolonialtiden och består av 110 rum, sviter och villor. Rummen renoverades nyligen och kännetecknas av utsökt komfort blandat med inslag av asiatisk tradition. 

Capella Singapore.
Capellas nyöppnade italienska restaurang Fiamma, drivs av 3-Michelin stjärnkocken Mauro Colagreco.

Poolerna ligger i terrasser i sluttningen ned mot stranden. På området finns både SPA, en utsökt italiensk och en trevlig kinesisk restaurang.

Är man här på semester så är det inte säkert att man vill lämna resorten så länge man bor här. Om du ändå vill göra lite sightseeing eller shopping så tar det mindre än 30 minuter till centrum och det mesta som Singapore har att erbjuda.

Vi kan varmt rekommendera denna oas som är ett resmål i sig själv, eller som ett stopover på väg till andra spännande destinationer. 

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Kontakta oss för pris.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Bali

Njut av livet i tropiska Bali

9 dagar

Från 57 500 kr

Vietnam

Six Senses Ninh Van Bay

8 dagar

Från 72 500 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo