Beach Villas Sentosa, Singapore

land
Singapore
varighet
6 dagar
avreise
Avresa året runt
pris
Från 24 900 kr per person
kontakt

Singapore är en spännande stad där modernitet och skyskrapor möter det traditionellt asiatiska i en vacker förening. Stadsdelar med influenser från andra länder som bland annat Chinatown och Little India gör stadsbilden mångsidig vad gäller kultur, matupplevelser och arkitektur. 

I kontrast till den energiska staden ligger Sentosa Island som ett idylliskt och naturskönt paradis på en ö i Singaporesundet. Den ligger vid den södra delen av huvudön och är känd för bland annat sina lyxiga resorter, välrenommerade restauranger, golfbanor och vackra vykortsstränder. Ön är ansluten till stadskärnan via väg, gångväg och tåg. Vägen ut dig går precis utanför den ikoniska Gardens by the Bay. 

Singapore erbjuder extraordinära matupplevelser. Här finns restauranger med Michelinstjärnor med mat från när och fjärran, oavsett om du äter middag på någon av restaurangerna på Sentosa eller beger dig in till centrum. 

Sentosa Island är samlingspunkten för några av Singapores mest kända attraktioner. Universal Studios har lagt sin nöjespark här och i akvariet, kommer både unga och gamla att blir imponerade av de många varelser som simmar förbi, medan de går runt i glaskorridorer i en undervattensvärld. Vattenparken Adventure Cove och temaparken Dolphin Island bör finnas med på programmet under din vistelse. 

Resorten består av 35 boendeenheter som omger en enorm pool med planteringar och en avkopplande atmosfär. Varje villa har TV, minibar, wifi, lakan i egyptisk bomull, regndusch, badkar och en privat terrass med utsikt över poolen.

Klicka på bilden för större format:

Karta

Pris

  • Från 24 900 kr per person när två reser tillsammans, Economy Class
  • Från 40 900 kr per person när två reser tillsammans, Business Class

Priset inkluderar

  • Flygresa Stockholm – Singapore t/r med Qatar Airways i önskad kabinklass.
  • Privat transfer flygplats – hotell  t/r
  • 5 nätter i en Villa Deluxe inkl. frukost

Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Personliga utgifter
  • Dryck och måltider som inte nämns i programmet
  • Ev. dricks till lokala guider och chaufförer

Vistelsen kan förlängas och utvidgas.

Vill du kombinera jobb och semester? Läs om Workation i Singapore på workations.se.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Fler reseförslag