Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Åtta dagar du aldrig glömmer

Åtta dagar du aldrig glömmer


8 dagar

Avresa året runt

Singapore, Bawah Reserve

Från 109 500 kr per person

Efter en fantastisk resa ombord på Singapore Airlines väntar ikoniska Raffles Hotel i Singapore, och det som är utsett till “Asias Leading Private Island”; Bawah Reserve.

Res i första klass

Inget flygbolag har fått fler utmärkelse än Singapore Airlines, som har korats till världens bästa 29 gånger de senaste 31 åren.

Business Class, Singapore Airlines.
Singapore Airlines prisbelönta Business Class är rymligast i sitt slag.

Så vad kan vara bättre än att gå ombord rätt in i semesterstämningen? Oavsett prisklass kommer du att få uppleva service och komfort i toppklass. Om du väljer First Class eller First Class Suite väntar privata kabiner med personlig service och en 7-rättersmåltid serverad på Wedgwoodporslin. Med konceptet “Book the Cook” kan signaturrätten “Lobster Thermidor” rekommenderas varmt. Franska Lalique står för glas, sängkläder, amenity kits, pyjamas och tofflor. Dessutom får man tillgång till i den exklusiva loungen “The Private Room” i Singapore.

För den ultimata upplevelsen i luften kan resan gå via London eller Zürich, där den nyaste typen av sviter finns tillgängliga på flygplanstypen A380. Det är världens rymligaste sviter i First Class och finns även som dubbelsäng för par. Singapore Airlines erbjuder även som enda flygbolag både Dom Pérignon och Krug ombord på First Class.

Singapore.
Tillbringa några dagar i världsmetropolen Singapore.

Spännande Singapore

Men även den mest ultimata flygresan varar inte för evigt. Nästa morgon landar du på Singapore Changi flygplats, där du blir eskorterad förbi passkön medan ditt bagage hämtas på rullbandet.

Snart sitter du i en sval limo på väg till Raffles Hotel. I denna ikoniska vita kolonialbyggnad från 1899 har Rudyard Kipling, Elizabeth Taylor och Charlie Chaplin sippat på en Singapore Sling och tagit sköna promenader i hotellets tropiska trädgård. Lite senare i år återinvigs denna orientaliska hotellpärla efter en omfattande renovering.

Den franska mästerkocken Alain Ducasse har valt Raffles Hotel som sin främsta kulinariska destination i Singapore, så hans Bar & Billiard Room (BBR by Alain Ducasse) är ett naturligt val för kvällen, såvida inte en av de övriga 38 Michelinrestaurangerna i The Lion City lockar mer under de två dagar du tillbringar där.

Vi i Private Travel Lab hjälper dig mer än gärna att utforma ett spännande program för dagarna i Singapore, boka restauranger eller tipsa om de bästa shoppingstråken.

Tidigt på morgonen under din tredje semesterdag dyker en av de trevliga chaufförerna upp igen, och den här gången för att ta dig och ditt sällskap till färjeterminalen där en speedboat väntar. Från Batam går resan vidare med privat sjöflyg och du befinner dig endast 80 minuter från paradiset.

En av de 13 stränderna som finns på Bawah Reserve.
En av de 13 stränderna som finns på Bawah Reserve.

Bawah Reserve

Bawah Reserve ligger 250 km ut i havet nordöst om Singapore, omgiven av sex öde öar, tre turkosa laguner och 13 privata stränder med kritvit sand.

35 smakfullt inredda sviter ligger tillräckligt långt från varandra för att du ska få precis den intima semester du rest långt för att njuta av. Här finns inte mycket av den överdådiga glitter- & glamlyxen som präglar en del Crazy Rich Asian-destinationer. Däremot finns all tänkbar och hållbar barfotalyx du kan önska sig.

Från att du vaknar i din Overwater bungalow omgiven av ett glittrande hav till solen går ner i skärgården utanför soldäcket, kan dagarna fyllas med allt och ingenting.

Du kan snorkla eller dyka bland supersöta Nemofiskar och färgglada fiskstim i korallreven runt det lilla öriket, paddla mellan öarna på en SUP eller i en kajak, åka fancy glasbåt, låna en god bok i biblioteket och fördjupa dig i zen-poser under parasollet, spela tennis, mjuka upp stela nordbomuskler med yoga eller pilates, eller njuta av härliga behandlingar i Aura Spa (på Bawah ingår alla slags spabehandlingar i priset).

När det sammetsblå mörkret sänker sig är det dags för BBQ och kanske en bra film på utomhusbion. Somna till ljudet av mjuka vågor och vetskapen om att det här tropiska paradiset är ditt i fyra nätter och fyra dagar.

När din vistelse är definitivt över för denna gång, går resan tillbaka samma väg som du kom. Med kropp och själ i harmoni efter en perfekt vecka önskar Singapore Airlines dig välkommen till ännu en bekväm natt ombord, innan du landar utvilad på välbekanta breddgrader med gyllene minnen i bagaget!

Bildgalleri


Resfakta


Karta

Pris

  • Från 109 500 kr per person i Economy Class
  • Från 139 900 kr per person i Business Class
  • Pris vid förfrågan: First Class/First Class Suite

Pris per person när två reser tillsammans.

Priset inkluderar

  • Flyg t/r Stockholm i vald prisklass
  • 2 nätter i Stateroom Suite King på Raffles Hotel i Singapore.
  • 4 nätter i Overwater Bungalow på Bawah Reserve inkl. alla måltider.

Resan kan förlängas och utökas.

Obs! Reseförslaget kan justeras

Du kan naturligtvis få resan precis som den beskrivs här. Du kan även tala om för oss vad du önskar, både vad gäller standard och reslängd så att vi kan ge dig ett förslag som passar just dig och din budget.

Låt oss skräddarsy den perfekta resan.

Fyll i formuläret och få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Fler reseförslag


Australien

Det bästa av Australien

17 dagar

Från 182 900 kr

Filippinerna

Shangri-La’s Boracay Resort & Spa

8 dagar

Från 42 900 kr

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo