Blogg


Six Senses Zil Pasyon
Seychellerna har pudervita stränder och topasfärgat vatten i alla väderstreck. Läs vårt resebrev och få inblick i det bästa detta fantastiska örike har att erbjuda.
Castlereagh Lake, Ceylon Tea Trails.
Frodiga Sri Lanka är känt som te-landet, där hav och djungel möts, och där fantastiska gamla plantage från kolonialtiden har blivit till vackra övernattningsplatser omgivna av gammal historia.
Lizard Island.
Australien är landet som har allt. De vackraste paradisstränderna, världens största korallrev, gröna dalar och blodröd öken, över 60 vindistrikt och en kulinarisk scen av världsklass.
Angkor Wat.
Angkor, huvudstaden i det gamla Khmerriket, är den vanligaste orsaken till att globetrotters sedan början av 1900-talet har ställt in kompassnålen mot Kambodja.

Vill du se våra reseförslag?


Vi har ett stort utbud av reseförslag över hela världen, som alla har det gemensamt att de erbjuder något av de bästa när det gäller upplevelser, mat och övernattning.

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

Serandipians logo
IATA logo