Besök även: Australienresor · Fijiresor · Grupprundresor

Blogg


Angkor Wat.

I Khmerernas rike

Angkor, huvudstaden i det gamla Khmerriket, är den vanligaste orsaken till att globetrotters sedan början av 1900-talet har ställt in kompassnålen mot Kambodja.
Läs mer
Six Senses Zil Pasyon

Tropiskt paradis

Seychellerna har pudervita stränder och topasfärgat vatten i alla väderstreck. Läs vårt resebrev och få inblick i det bästa detta fantastiska örike har att erbjuda.
Läs mer
Sengångar i Costa Rica.

Costa Ricas fantastiska natur

Costa Rica är ett exotiskt resmål med varierad natur och spännande djurliv – perfekt för dig som vill ha naturupplevelser utöver det vanliga.
Läs mer
Lizard Island.

Australias Luxury Lodges

Australien är landet som har allt. De vackraste paradisstränderna, världens största korallrev, gröna dalar och blodröd öken, över 60 vindistrikt och en kulinarisk scen av världsklass.
Läs mer
Singapore.

Därför är Singapore en av våra favoritstäder

Singapore är en kulturell smältdegel där du hittar både det hypermoderna och det traditionella Sydostasien i perfekt harmoni.
Läs mer
Castlereagh Lake, Ceylon Tea Trails.

Den solkyssta ön

Frodiga Sri Lanka är känt som te-landet, där hav och djungel möts, och där fantastiska gamla plantage från kolonialtiden har blivit till vackra övernattningsplatser omgivna av gammal historia.
Läs mer

Vill du se våra reseförslag?


Vi har ett stort utbud av reseförslag över hela världen, som alla har det gemensamt att de erbjuder något av de bästa när det gäller upplevelser, mat och övernattning.

.

Private Travel Lab är ett varumärke under Australienresor AB, som är teknisk arrangör. Australienresor AB är IATA agent och har erforderliga garantier hos Kammarkollegiet

IATA logo
Serandipians logo