Blogg


Angkor Wat.

I Khmerernas rike

Angkor, huvudstaden i det gamla Khmerriket, är den vanligaste orsaken till att globetrotters sedan början av 1900-talet har ställt in kompassnålen mot Kambodja. Här, bland djungel och risodlingar, finns några av världens mest spektakulära tempel. Läs vårt resebrev från denna fascinerande kulturskatt.

Lizard Island.

Australias Luxury Lodges

Australien är landet som har allt. De vackraste paradisstränderna, spektakulära berg och stenformationer, världens största korallrev, gröna dalar och blodröd öken, över 60 vindistrikt och en kulinarisk scen av världsklass. Också det unika djurlivet förstås. Läs vårt resebrev från detta fantastiska land.

Castlereagh Lake, Ceylon Tea Trails.

Den solkyssta ön

Frodiga Sri Lanka är känt som te-landet, där hav och djungel möts, och där fantastiska gamla plantage från kolonialtiden har blivit till vackra övernattningsplatser omgivna av gammal historia. Läs vårt resebrev från denna vackra ö som utsetts till Årets resmål 2019 av Lonely Planet

Six Senses Zil Pasyon

Tropiskt paradis

Seychellerna har pudervita stränder och topasfärgat vatten i alla väderstreck. Öarna är också fulla av kryddor- och sockerplantage, och ett starkt fransk-kreolskt inflytande märks fortfarande efter att tidigare i många år varit en fransk koloni. Läs vårt resebrev och få inblick i det bästa detta fantastiska örike har att erbjuda.

Vill du se våra reseförslag?


Vi har ett stort utbud av reseförslag över hela världen, som alla har det gemensamt att de erbjuder något av de bästa när det gäller upplevelser, mat och övernattning.